Canada Only

Dit hotel in Las Vegas heeft een compleet pretpark in de lobby

Circus Circus Las Vegas - Unsplash
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

We hebben het over The Adventuredome at Circus Circus Las Vegas. Een van de meest bizarre gewaarwordingen in het toch al opmerkelijke Sin City.

Wil je potentiële gasten verleiden tot het spenderen van hun zuurverdiende dollars in jouw gokautomaten? Dan moet je in Las Vegas van goede huize komen. Je concurreert tenslotte met namen als The Venetian en Paris die speciaal daarvoor respectievelijk een Venetiaanse grachtengordel en een Eiffeltoren uit de grond hebben gestampt…

Het resort Circus Circus Las Vegas geeft wat dat betreft het goede voorbeeld. Nee – ze hebben geen piramide in de voortuin, zoals het Luxor dat heeft. Maar ze hebben wél een heel attractiepark binnen de muren van een circustent laten bouwen. En dat is ook wat waard.

🇺🇸 Kamer boeken in dit hotel? Kijk dan hier!

[themify_layout_part id=34188]

Wat is The Adventuredome at Circus Circus Las Vegas?

The Adventuredome at Circus Circus Las Vegas is een frivole verzameling attracties die helemaal aansluit bij het bonte karakter van de Las Vegas Strip.

Onder de aanwezigen bevindt zich onder meer de Canyon Blaster. ’s Werelds enige indoor achtbaan met zowel twee loopings als twee kurkentrekkers.

Of Sand Pirates. Een klassiek schommelschip dat je wellicht ook bij ons in Nederland weleens tegenkomt – al staat ‘ie hier niet vlakbij de incheckbalie van een hotel.

En als die twee dingen niet jouw ding zijn, kun je hier ook lasergamen, rotsen beklimmen, bungeejumpen en minigolf spelen.

Oh – en dat allemaal terwijl er boven je hoofd allerlei acrobatische stunts worden uitgevoerd.

[themify_layout_part id=34170]

Wat is dit verder voor hotel?

Los van The Adventuredome is Circus Circus sowieso een aantrekkelijk resort voor iedereen die naar Las Vegas gaat. Het hotel is niet duur (je kunt hier al een kamer boeken voor zo’n 25 euro per nacht), maar ligt wel centraal op de Las Vegas Strip.

Circus Circus is daarnaast een van de weinige accommodaties waar rv’s welkom zijn.

[themify_layout_part id=37739]

[themify_layout_part id=34047]