Afrika OnlyCanada Only

Zoek

Huizenjacht: de drie meest luxe huizen van The States

Vlag
Picture of Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Fortuin doet vreemde dingen met de mens – óók met de Amerikaanse variant. Ineens heeft men niet meer genoeg aan één slaapkamer, maar ontstaat de behoefte om een villa te bouwen waarin een heel leger tegelijkertijd kan douchen. De drie meest luxe huizen van Amerika? Dat zijn deze stulpjes.

door Boy Tijbosch

3) THE MANOR, LOS ANGELES

The Manor óf Spelling Manor. Deze woning in Los Angeles heeft meerdere namen, maar hoe dan ook: het is groot. Wie er woont is onduidelijk, maar de persoon in kwestie heeft 123 kamers tot zijn of haar beschikking. Oh, en 4,6 hectare aan land.

2) HEARST MANSION, SAN SIMEON

Dit kasteel ligt aan de Highway 1 in Californië en voegt een geheel nieuwe dimensie aan het begrip ‘A-locatie’ toe. Vanuit één van de 29 badkamers heb je een prima uitzicht op de Pacifische kustlijn. ‘t Is zelfs zó mooi, dat de woning is erkend als National Historic Landmark en één miljoen bezoekers per jaar trekt.

1) FAIRFIELD POND, NEW YORK

Het duurste huis van de Verenigde Staten behoort toe aan zakenman Ira Rennert. Zijn thuis ligt in de beruchte wijk The Hamptons. Alleen de bowlingbaan is al $150,000 waard. Ja, er is een bowlingbaan.

VOLG AMERIKA ONLY OP FACEBOOK EN TWITTER!