Afrika OnlyCanada Only

In dit Amerikaanse hotel is het ELKE DAG Kerstmis!

Kerstmis
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Aan de voet van de Smoky Mountains in Tennessee vind je The Inn at Christmas Place: zonder twijfel een van de meest bijzondere hotels die we ooit hebben gezien. Hier vieren ze Kerst niet alleen in december, maar 365 dagen lang.

Boek hier een kamer en je krijgt een suite vol kerstbomen, maretakken en andere, feestelijke decoraties. Sommige kamers hebben zelfs een eigen open haard – om die winterse sfeer nog ietsje meer te verhogen. En slapen? Dat doe je natuurlijk op een Sleep In Heavenly Peace-matras.

[themify_layout_part id=34172]

Kerstman

Maar dat is nog lang niet alles. Iedere ochtend komen Santa Claus en zijn vrouw langs bij het ontbijt voor de nodige fotosessies. Over dat ontbijt gesproken: die onbeperkte Belgische wafels, Krispy Kreme-donuts en scrambled eggs zien er er-rug goed uit…

En dan is er ook nog Singing Santa: een tweede kerstman die op dinsdag, donderdag en zaterdag naar de lobby komt om daar kerstliederen te zingen. Oh – en op maandag en vrijdag is ‘ie er ook gewoon, maar dan om verhalen aan kids te vertellen.

Tot slot heeft The Inn at Christmas Place zo’n typisch Duits glockenspiel welke om het uur begint te spelen.

[themify_layout_part id=34170]

Boeken

Interesse om een nacht door te brengen in The Inn at Christmas Place? Je vindt het hotel op – hoe kan het ook anders – 119 Christmas Tree Lane.

Een kamer reserveren kan hier!

[themify_layout_part id=37739]

[themify_layout_part id=34047]