Afrika OnlyCanada Only

Zoek

In Florida staat een Disney-villa te koop en het is hét droomhuis voor iedere Mickey-fan

Orlando
Picture of Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

De woning wordt verkocht door Mickey en Minnie Baus. Geen grap.

Nee – in Disney World kun je helaas niet wonen (of toch wel?). Maar dit huis in Windermere, Florida komt angstvallig dicht in de buurt van een appartement in Cinderella’s Castle.

De luxe villa is namelijk helemaal volgestouwd met Disney-memorabilia. Het stikt er van de kasten vol kunststoffen Donald Ducks en vitrines met Goofy’s in alle soorten en maten. Zelfs de vloer is niet Disney-vrij. In het hout zijn de hoofden van Mickey en Minnie Mouse uitgesneden.

En dat is niet alles. Van de negen (!) slaapkamers zijn er zeven volledig gethematiseerd aan de hand van een bepaald Disney-thema of een Disney-film. Datzelfde geldt ook voor de vier badkamers. Mocht je tóch behoefte hebben aan het echte werk: de villa, welke overigens een prachtige ligging aan het water heeft, ligt op zo’n acht kilometer van de ingang van Disney World. De dagelijkse vuurwerkshow is dan ook vanuit de achtertuin te zien.

Vraagprijs

De vraagprijs van eigenaren Mickey en Minnie Baus (en nee, dat hebben we écht niet verzonnen) ligt op 880.000 dollar. Daaruit blijkt dat alle Disney-prullaria best wat waard is. De villa is flink duurder dan vergelijkbare woningen in de nabije omgeving.

Bezoeken

Wil je het huis zelf zien? Rij dan tijdens je eerstvolgende trip naar Orlando naar 5306 Nagamai Drive in Windermere om de woning met eigen ogen te zien.

Wil je onze Amerika-tips ook in je mail ontvangen? Schrijf je dan HIER in voor de Amerika Only Nieuwsbrief. Sturen we je ook direct de downloadlink naar het gratis e-book ’20 Amerikaanse Road Trips Die Je Óóit Moet Doen’.