Afrika OnlyCanada Only

Zoek

Ja – déze 10 BIZARRE, Amerikaanse fastfood-items hebben écht bestaan

Hamburger 2 - Unsplash
Picture of Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Iets voor jou?

[affiliate location=”amerikaalgemeen2″ type=”amerikanl”]

[affiliate location=”amerikaalgemeen2″ type=”tradetracker”]

[affiliate location=”amerikaalgemeen2″ type=”ticketlinks”]

The Double Sensation van Pizza Hut

The Double Sensation was eigenlijk best handig. Het waren twee pizza’s op elkaar. Voor diegene die maar geen keuze kan maken. De ruimte tussen de twee schijven is geheel opgevuld met mozzarella. Goed voor de bloeddruk.

Bread Bowl Pizza van Domino’s

Nog zo’n pizzadingetje. Domino’s Bread Bowl Pasta is een combinatie van pizza en pasta. Waarom? Het is spaghetti geleverd in een bakje van brood.

The Double Down van KFC

De Double Down vertegenwoordigt alles wat er mis is met Amerikaans fastfood. Want de Amerikaan heeft aan alleen kip niet genoeg, natuurlijk. Twee stukken gefrituurde chicken, met daartussen in bacon, twee soorten kaas en de geheime saus van de kolonel. Dat laatste klinkt dan weer behoorlijk fout, maar goed.

Pizza-Size van Burger King

Ook Burger King heeft zich gewaagd een de productie van pizza’s. Althans, soort van. De Pizza-Size was een hamburger ter grootte van een pizza. Niets meer, niets minder.

Peanut Butter Milkshake van Cold Stone Creamery

In Nederland is pindakaas louter bestemd voor de boterham, maar in Amerika smeren ze bij warm weer nog nét niet hun kinderen ermee in. De Peanut Butter Milkshake van Coldstone is dan ook zo gek nog niet. Het aantal calorieën per shake is dat wél: 2010 stuks.

[affiliate location=”amerika-only-magabook-5-2″ type=”ticketlinks”]

Bacon And Eggs Donut van Dunkin’ Donuts

Op National Donut Day (yes – dat bestaat) kwam Dunkin’ Donuts met de meest weerzinwekkende variant aller tijden op de proppen. Een zoete donut met een vulling van spek en ei. Iets voor jou?

Kit Kat Pops van Pizza Hut

Kit Kat Pops combineren chocolade en pizza. De bekende chocolaatjes worden hier omringd door een laag knapperig pizzadeeg, vers uit de oven.

Bacon Milkshake van Jack In The Box

Bacon, melk en ijs: drie dingen die niet eens in dezelfde ruimte wilt hebben, laat staan in een drankje. Kon Jack In The Box niet schelen. Die produceerde vrolijk de bacon milkshake. Een versnapering waar je de hond nog niet op loslaat.

Crown Crust Cheeseburger van Burger King

Hadden we al gezegd dat Burger King zich ooit aan de pizza’s heeft gewaagd? De Crown Crust Cheeseburger was hier één van de uitkomsten van. Een pizza waarvan de korst een cheeseburger is. Oh – en er was nóg een variant. Daarbij bestond de rand uit fried chicken.

Bacon Sundae van Burger King

Nog even terug naar dat bacongedoe. Dit is het meest extravagante gerecht ooit verschenen op een menukaart. Een softijsje met caramelsaus en chocoladekruimels. En ten midden daarvan een dik plak bacon. Bon appétit!

[affiliate location=”amerikaalgemeen2″ type=”amerikanl”]

[affiliate location=”amerikaalgemeen2″ type=”tradetracker”]

[affiliate location=”amerikaalgemeen2″ type=”ticketlinks”]