Afrika OnlyCanada Only

Zoek

Kerst in The Walt Disney World Resort

Magic Kingdom, Disney World, Florida
Picture of Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Terwijl Nederland Sinterklaas nog uitzwaait, is men in Amerika al tijden bezig met de kerstvoorbereidingen. Bijvoorbeeld in The Walt Disney World Resort in Orlando. Een overzicht van wat er in de vier themaparken valt te beleven tijdens de feestdagen.

door Boy Tijbosch

MAGIC KINGDOM

De Christmas Parties in Magic Kingdom worden op bijna iedere avond tussen 8 november en 20 december plaats gevierd. Vanaf 19:00 kunnen parkbezoekers exclusieve shows bijwonen en de aangepaste paradae bekijken. Daarnaast worden diverse Disney-tradities in stand gehouden, waaronder het (gratis) proeven van kerstspecialiteiten en de aanwezigheid van sneeuw op Main Street. De avonden worden afgesloten met de Celebrate The Spirit Of The Season-programma’s: vuurwerkshows voor de deur van Cinderella’s Castle.

DISNEY’S HOLLYWOOD STUDIOS

De Disney’s Hollywood Studios zijn host voor de Osborne Fairy Spectacle Of Dancing Lights. De Streets of America worden versierd met méér dan een miljoen lichtjes, displays en 3D-effecten – allen gesynchroniseerd met kerstmuziek. Dit jaarlijks terugkerende fenomeen valt te bezichtigen van 8 november 2013 tot 5 januari 2014.

DISNEY’S ANIMAL KINGDOM

Het safarithema van Disney’s Animal Kingdom wordt rond de feestdagen ingeruild voor een meer winterse aankleding. Hoogtepunt is Mickey’s Jingle Jungle Parade – een parade die ook na de feestdagen nog is te zien: van 8 nobember 2013 tot 5 januari 2014.

EPCOT

Epcot organiseert vanaf november de Holidays Around The World: een tentoonstelling waarin men kerst kan beleven zoals de dag wordt gevierd in verschillende landen en culturen. De vuurwerkshow Illuminations wordt aangepast naar de tijd van het jaar.

VOLG AMERIKA ONLY OP FACEBOOK EN TWITTER!