Canada Only

Krijg jij deze steak van ruim twee kilo op? Dan is ‘ie gratis!

Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

door Boy Tijbosch

Dit soort zaken vind je ook alléén maar in Amerika. In Texas, om precies te zijn. De stad Amarillo is het thuisfront voor The Big Texan, een werkelijk absurd restaurant waar de slogan 'Everything's Bigger In Texas' héél letterlijk wordt opgevat.


Foto: Amerika Only/Anneloes Keunen

The Big Texan is namelijk niet alleen plaats om te eten. Het is ook een gift shop, een shooting range, een hotel- en amusementscomplex en een Route 66-bezienswaardigheid.


Foto: Amerika Only/Anneloes Keunen

Maar hét paradepaardje van de enorme gele schuur is toch de 72 Oz. Steak – een apparaat van ruim twee kilo. Gratis, mits je 'm binnen het uur achterover weet te werken.


Foto: Amerika Only/Anneloes Keunen

Of dat weleens iemand is gelukt? Zeker weten! Onder de winnaars bevinden zich een vrouw van 72, een kind van elk en een kerel die het nodig vond om twee exemplaren binnen de tijdslimiet achterover te gooien.


Foto: Amerika Only/Anneloes Keunen


DE AMERIKA-QUIZ!

Is Amerika jouw favoriete vakantieland en weet jij alles over de USA? Doe dan mee met De Amerika-Quiz op 3 april! Een dag vol spannende vragen, mooie prijzen en vooral héél véél Amerika!

Aanmelden?

Stuur een mailtje met daarin jouw teamnaam én het aantal deelnemers naar info@AmerikaOnly.nl óf app naar 06 41 31 07 71. Je ontvangt dan informatie over de betaling en je tickets.

Zaal open: 12:00
Aanvang: 12:30-15:00
Deelname + 2 consumpties: €10 p.p.

Locatie:

De Nozem en de Non
A. Verherenstraat 1
1961 GD Heemskerk

Maximaal vier personen per team.
Wees er snel bij: vol = vol!