Canada Only

Deze parkeerplaats is opeens dé attractie van Las Vegas…

Las Vegas attracties
Sphere Entertainment
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

…en dat komt allemaal doordat je hiervandaan het allerbeste, onbelemmerde zicht hebt op The Sphere. Lees hier meer over een van de meest bijzondere Las Vegas-attracties.

De hype rondom The Sphere is je ongetwijfeld niet ontgaan. Deze gigantische concertzaal, die het eigendom is van The Venetian Resort, valt zelfs in een stad als Las Vegas enorm op door zijn extravagante uiterlijk.

Zie het als een soort ronde versie van de Ziggo Dome, maar dan grootser, kleurrijker en vooral Amerikaanser.

Lees ook Las Vegas heeft iets nieuws: The Sphere

Las Vegas attracties
Sphere Entertainment

Om welke parkeergarage gaat het? | Las Vegas-attracties

Nu is The Sphere natuurlijk in eerste plaats een concerthal waar zogenoemde Vegas Residencies worden gehouden: lange concertreeksen van één bepaalde act. Momenteel staat U2 er op de bühne.

Maar voor veel reizigers is alleen het zien van The Sphere al genoeg voor een geslaagde avond. Het liefst op een zo onbelemmerd mogelijke manier, zodat er mooie foto’s en video’s gemaakt kunnen worden. En als daar geld voor moet worden neergelegd – dan is dat maar zo.

…en daar komt de parkeergarage van het Hughes Center om de hoek kijken. Een parkeergarage die ooit was bedoeld voor mensen die in dit centrum werken.

Maar daar heeft uitbater LAZ Parking inmiddels lak aan. LAZ kreeg namelijk enorm veel verzoekjes van mensen die hier na 18:00 hun auto wilden neerzetten. Niet zozeer omdat ze in het Hughes Center moesten zijn, maar wel omdat ze hiervandaan The Sphere het beste kunnen zien.

Om die reden heeft LAZ Parking haar lot maar gewoon geaccepteerd. De parkeergarage van het Hughes Center is nu niet alleen meer bedoeld voor genodigden. Iedereen is welkom om hiervandaan Vegas’ nieuwste aanwinst te bekijken.

Naar de Amerikaanse westkust? Boek je huurauto bij Alamo, gebruik de kortingscode ‘AlamoOnly5‘ en ontvang 5% korting op het totaalbedrag.

Las Vegas attracties
Sphere Entertainment

Wat kost de toegang tot de parkeergarage?

Dat betekent overigens niet dat mensen die hier alleen komen voor The Sphere niet hoeven te betalen. Het parkeertarief is hier gewóón $15 – ook als je alleen even een foto komt maken. En als U2 optreedt, wordt dat tarief verdubbeld naar $30. 

Tip van ons! Rechtstreeks vliegen naar Las Vegas is mogelijk, maar vliegen naar San Francisco is vaak goedkoper. Goed om te weten wanneer je een roadtrip door het Amerikaanse Westen wil maken.

Las Vegas attracties
Sphere Entertainment

Waar vind ik de parkeergarage? | Las Vegas-attracties

Zien? Dat kan. Je vindt de parkeerplaats van het Hughes Center op 3753-3993 Howard Hughes Center Drive in Las Vegas, Nevada.

Bron: Thrillist

Amerika geweest? Check onze nieuwe SpaarShirts in de webshop!