Afrika OnlyCanada Only

Zoek

Las Vegas krijgt dit jaar een kerstdoolhof

The Venetian - Unsplash
Picture of Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Enchant On The Strip bestaat uit een metershoge kerstboom en héél veel kerstlichtjes. Hij komt te staan langs – niet heel verrassend – de Las Vegas Strip.

Het Halloween-seizoen moet nog beginnen, maar in Las Vegas treffen ze alvast volop voorbereidingen op de feestdagen. De stad maakte dit weekend bekend dat het dit jaar Enchant On The Strip opent.

Dat is niet de eerste keer. Het kerstfestijn nam vorig jaar ook al het Las Vegas Ballpark over. Het werd toen een waar winterwonderland waar duizenden bezoekers én bewoners op afkwamen.

Reden genoeg om het dit jaar wéér te organiseren, dus.

[themify_layout_part id=34188]

Wat is Enchant On The Strip precies?

Enchant On The Strip is een doolhof vol verlichte bomen, tunnels, sculpturen van dieren en méér. Het geheel is in totaal voorzien van maar liefst vier miljoen (!) lichtjes.

Maar dat is niet alles. Wie niet echt geïnteresseerd is in een trektocht door zo’n labyrint, kan terecht in het bijbehorende kerstdorp. In Christmas Village wacht je – onder het genot van een beker warme chocolademelk – tot de rest van je gezelschap terugkomt. 

Als ze terugkomen. De weg terugvinden is tenslotte niet héél makkelijk.

[themify_layout_part id=34170]

Wanneer kan ik dit doolhof bezoeken?

Interesse? Snappen we. Gelukkig staat Enchant On The Strip er relatief lang.

Het doolhof opent op 19 november. Hij blijft vervolgens staan tot Nieuwjaarsdag 2023.

[themify_layout_part id=37739]

Waar ligt Enchant On The Strip?

Enchant On The Strip maakt deel uit van het relatief nieuwe hotel Resorts World Las Vegas. Je vindt dit resort naast Circus Circus Las Vegas.

Elders in de stad wordt er echter nóg een labyrint geopend. Deze variant vindt – net als de versie van vorig jaar – plaats in het Las Vegas Ballpark: een honkbalstadion net buiten de stad.

Geen plannen om naar Vegas te gaan, maar wél naar The States? Je vindt dit soort doolhoven ook in Dallas, Nashville, Sacramento, San Jose, Scottsdale, St. Petersburg en Washington DC.

Bron: Thrilist

[themify_layout_part id=34047]