Canada Only

Las Vegas en New York combineren? Slaap een nachtje in DIT hotel langs The Strip

New York-New York - Unsplash
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Het resort New York-New York is een van de beroemdste hotels van Las Vegas en staat totaal in het teken van – juist.

Slapen langs de Las Vegas Boulevard? Dan heb je nogal wat keuze…

Je kunt gaan voor een nachtje nabij een piratenboot – want Treasure Island. Je kunt óók kiezen voor een piramide als accommodatie, met dank aan het Luxor.

Maar ook New York-New York hoort, wat ons betreft, absoluut in het rijtje Indrukwekkendste Hotels in Las Vegas thuis. Waarom? Nou – allereerst omdat ze hier voor het gemak maar even de skyline van New York City hebben nagebootst.

[themify_layout_part id=34188]

Wat is er te zien in New York-New York?

Toch is New York-New York ook voor niet-gasten de moeite waard. Het resort is, los van de kamers, vrij toegankelijk voor iedereen en het loont zéker de moeite om er in ieder geval even naar binnen te lopen.

Allereerst beschikt New York-New York uiteráárd over een casino. Deze variant is gethematiseerd aan de hand van verschillende New Yorkse landmarks, waaronder Broadway, Central Park en Times Square.

Net als veel andere resorts langs The Strip heeft ook New York-New York de nodige shops en restaurants. Een van de meest toonaangevende voorbeeld daarvan is Hershey’s Chocolate World. Het twee verdiepingen tellende chocoladewalhalla functioneert als een van de flagship stores van het hotel.

[themify_layout_part id=34170]

Klopt het dat dit hotel een eigen achtbaan heeft?

Maar dé attractie van New York-New York? Dat is waarschijnlijk de Big Apple Coaster – voorheen bekend als de Manhattan Express en The Roller Coaster.

De rollercoaster is 62 meter hoog en haalt snelheden van 108 kilometer per uur. Hij zoeft dwars door het pand, maar ook langs de replica’s van het Empire State Building en het Vrijheidsbeeld. Dat kan zélfs in het echte New York niet…

[themify_layout_part id=37739]

Waar kan ik een kamer reserveren?

Interesse in een nachtje in New York-New York? Dat kan – uiteraard. Het is niet het duurste, maar ook niet het goedkoopste hotel langs The Strip

Kijken of er tijdens jouw trip nog een kamer beschikbaar is? Dat kan hier.

[themify_layout_part id=34047]