Afrika OnlyCanada Only

Las Vegas Premium Outlets

Las Vegas
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Ga je naar Las Vegas en wil je daar ook minstens een dagdeel uittrekken om te winkelen? Aan keuze absoluut geen gebrek. Zo’n beetje ieder resort langs de Las Vegas Strip heeft zijn eigen winkelcentrum met bijbehorende shops. Wil je écht koopjes scoren? Ga dan naar de Las Vegas Premium Outlets zijn. Merkkleding is hier dusdanig afgeprijsd dat je mogelijk met een tweede, volle koffer naar huis gaat. Een Las Vegas outlet vind je op twee plaatsen: de Las Vegas North Premium Outlets én de Las Vegas South Premium Outlets.

Direct naar
Las Vegas Premium Outlets bezoeken
Las Vegas North Premium Outlets
Las Vegas South Premium Outlets
Dit mag je niet missen in de Las Vegas Premium Outlets

[affiliate location=”lasvegas” type=”amerikanl”]

[affiliate location=”lasvegas” type=”tradetracker”]

[affiliate location=”lasvegas” type=”ticketlinks”]

Las Vegas Premium OutletsLas Vegas Premium Outlets bezoeken

Plannen om naar Amerika te gaan? Een dag in de Premium Outlets mag je dan eigenlijk niet overslaan. Dit typisch Amerikaanse fenomeen is, zelfs als je niet van shoppen houdt, zeker de moeite waard. De Premium Outlets doen er namelijk alles aan om jou zo lang mogelijk aan het shoppen te houden. Dit doen ze door gigantische korting op merkkleding aan te bieden, maar ook door ervoor te zorgen dat je tussentijds niet weg hoeft. De Outlets zijn zodoende altijd voorzien van een Food Court met restaurants en verschillende soorten entertainment.


Las Vegas North Premium OutletsLas Vegas North Premium Outlets

Las Vegas heeft twee Premium Outlets. Las Vegas North Premium Outlets is er één van. Deze Las Vegas outlet heeft 175 winkels waar kortingen tot wel 65% worden aangeboden. Je vindt hier name Nals Coach, Nike, Michael Kors en meer. Eten kan bij The Cheesecake Factory, Chipotle of bij een van de vele restaurants in de Food Court.

De Las Vegas North Premium Outlets liggen langs het noordelijke beginpunt van The Strip – op loopafstand van Downtown Las Vegas en Fremont Street. Je komt er ook door afslag 41-B van de I-15 te nemen.


Las Vegas South Premium OutletsLas Vegas South Premium Outlets

Vegas zou Vegas niet zijn ze niet nét iets meer winkels hebben dan andere, Amerikaanse steden. Je vindt hier daarom, ten zuiden van The Strip, nóg een Premium Outlet. Las Vegas South Premium Outlets heeft dezelfde kortingen, maar iets minder winkels. Je vindt hier onder meer Adidas, DKNY, Polo en Tommy Hilfiger.

De Las Vegas South Premium Outlets zijn meer geschikt voor reizigers die geen zin hebben te shoppen in het bloedhete Vegas-klimaat. De meeste winkels liggen hier namelijk in een indoor mall. Je vindt deze Las Vegas outlet op iets meer dan drie kilometer ten zuiden van The Strip. Je ziet ze vanzelf liggen wanneer je over de I-15 of de I-215 rijdt.

Meer Premium Outlets

Wil je nog meer shoppen? Ga dan naar The Forum Shops. Dit is een winkelcentrum in het resort Caesars Palace – langs The Strip. Een aantal winkels van de Premium Outlets zijn hier namelijk gehuisvest.


Las Vegas outletDit mag je niet missen in een Las Vegas outlet

Check het gigantische aanbod van de Las Vegas North Premium Outlets

Las Vegas North Premium Outlets is met 175 verschillende winkels de grootste Las Vegas outlet. Sla hem niet over als je op zoek bent naar bargains.

Koel af in shops van de Las Vegas South Premium Outlets

Iets minder winkels, wel volledig overdekt en dus gekoeld. Reden genoeg om ook de Las Vegas South Premium Outlets te bezoeken.

Bezoek The Forum Shops in het indrukwekkende Caesars Palace

Je vindt hier mogelijk nóg meer Outlet Stores. Dit resort is daarnaast een van de allermooiste exemplaren langs de Las Vegas Boulevard.

[affiliate location=”lasvegas” type=”amerikanl”]

[affiliate location=”lasvegas” type=”tradetracker”]

[affiliate location=”lasvegas” type=”ticketlinks”]