Afrika OnlyCanada Only

Zoek

Las Vegas’ The Venetian wordt voor $1.000.000.000 (!) vernieuwd: dit mag je verwachten

The Venetian - Unsplash
Picture of Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Het misschien wel mooiste resort van Las Vegas wordt nóg indrukwekkender – met nieuwe restaurants, shows en meer.

Dat The Venetian Resorts Las Vegas compleet wordt opgeknapt, komt ook niet helemaal als een verrassing. Het casino werd onlangs gekocht door het bedrijf Apollo Funds. Die instantie verklaarde direct het een en ander op de schop te willen gooien.

Daar blijkt niets aan gelogen te zijn. Nieuwbakken CEO Patrick Nichols stelt tegenover Travel + Leisure dat hij ruim een miljard dollar heeft uitgetrokken voor zijn geplande vernieuwingen.

[themify_layout_part id=34188]

Wat komt erbij in The Venetian?

Nieuwe restaurants

Nichols belooft onder meer een breed scala aan nieuwe restaurants. 

HaSalon, bijvoorbeeld. Deze eetgelegenheid is momenteel de populairste tent in Tel Aviv, maar maakt ook furore in New York City en op Ibiza. Eenmaal gerealiseerd is HaSalon het eerste Israëlische restaurant in Las Vegas.

Meer shows

The Venetian hostte de afgelopen jaren zo’n 70 tot 110 shows per jaar. Té weinig – vindt Nichols. In de toekomst streeft The Venetian naar 700 tot 1.000 jaarlijkse voorstellingen. 

De eerste nieuwe naam is aangekondigd: Freestyle Love Supreme, een hip-hopproductie.

MSG Sphere

Naast de shows en restaurants is The Venetian ook een samenwerking aangegaan met de New Yorkse concerthal Madison Square Garden. Op basis daarvan krijgt The Venetian zijn eigen venue: MSG Sphere. Wanneer deze concertzaal is afgerond, kunnen er 20.000 mensen in.

Zwembad

Tot slot gaat ook het zwembad, The Palazza Pool, op de schop. Nichols belooft daarbij verschillende vernieuwingen voor de bijbehorende club TAO Beach Dayclub én de komst van zogenoemde VIP Area’s. Deze kosten $700 per dag – en we hebben geen idee wat je daarvoor terug krijgt. Véél – denken we bij zo’n prijs.

[themify_layout_part id=34170]

Blijft er ook nog iets hetzelfde?

Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar dit soort veranderingen roepen ook vragen op. Blijft The Venetian nog wel The Venetian, bijvoorbeeld.

Het antwoord hierop? Ja – dat blijft het. Nichols heeft al beloofd niet te tornen aan het Italiaanse thema, al krijgt dat volgens hem wel een update.

Bron: Travel + Leisure

[themify_layout_part id=37739]

[themify_layout_part id=34047]