Afrika OnlyCanada Only

Lego-hotel: Legoland Florida begint aan ontwikkeling resort

LEGOLAND Florida Resort
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Overnachten in een wereld geïnspireerd door de producten van de Deense fabrikant Lego. Het kón al in Californië, maar ook in Winter Haven wordt er momenteel gebouwd aan een Lego-hotel. Bezoekers kunnen zodoende hun verblijf in het aangelegen themapark Legoland Florida met een aantal dagen uitbreiden.

door Boy Tijbosch

Het nieuwe Lego-hotel krijgt vier verdiepingen, waarbinnen zich 125 themakamers bevinden. Speelruimten, zwembaden en restaurants worden aan het geheel toegevoegd. Het is de bedoeling dat Legoland Florida door de toevoeging van het hotel méér een resort wordt, in plaats van een pretpark alleen. Op die manier ontstaan er wellicht mogelijkheden mee te komen met concurrenten als The Walt Disney World Resort, op een uurtje rijden van het park. Het hotel moet ergens in de lente van 2014 klaar zijn. De accommodatie is dan één van de vijf Lego-hotels ter wereld, naast exemplaren in Californië, Windsor, Billund en Maleisië.

LEGOLAND FLORIDA

Legoland Florida is het nieuwste pretpark van de Sunshine State, gevestigd op een plaats waar zich voorheen het natuurgeoriënteerde amusementspark Cypress Gardens bevond. Legoland Florida verdeelt haar attracties onder in delen met uiteenlopende thama’s, waaronder de riddertijd en piraterij. Uniek is het deel Cypress Gardens, het laatst overgebleven deel van de voorganger van Legoland. Natuurschoon wordt hier op originele wijze voorzien van een Lego-tintje.

VOLG AMERIKA ONLY OP FACEBOOK EN TWITTER!

 

LEGOLAND Florida Resort
Chip Litherland