Canada Only

MGM Resorts geeft een vakantie naar Vegas weg, inclusief privévlucht met Usher

MGM Grand - Unsplash
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

R&B-icoon Usher begint op 15 juli met een reeks concerten in het Park MGM. Om daar wat extra aandacht aan te schenken, komt het resort met een interessante prijsvraag…

Die prijsvraag heet de Wild Wild Quest. Deelnemers maken kans op een complete vakantie naar Las Vegas, maar ook een vlucht in een privévlucht. 

En je reist niet alleen. Usher vliegt met je mee.

[themify_layout_part id=34188]

Hoe werkt het?

Klein nadeel: het is niet makkelijk om aan de prijsvraag mee te doen. Je moet daarvoor eigenlijk al in Las Vegas zijn.

De negen MGM Resorts langs The Strip (ja – het zijn er echt negen) hebben verschillende QR-codes verstopt in de stad. Sommige bevinden zich in Vegas’ meest iconische attracties, anderen zijn bevestigd op alledaagse objecten in de nabijheid van deze resorts.

Vind je zo’n QR-code? Scan hem, zodat je terecht komt op een webpagina waarop je kunt meedoen met de prijsvraag. Je hoeft hiervoor alleen maar je persoonsgegevens bekend te maken. Daarna maak je automatisch kans op één van de honderd prijzen, waaronder dus de privévlucht met Usher.

[themify_layout_part id=34170]

Welke prijzen zijn er nog meer?

Naast de vlucht geeft MGM Resorts ook twee VIP-kaarten weg voor één van Ushers shows. Andere prijzen zijn een overnachting van drie nachten in een penthouse langs The Strip, een kookles van een van de celebrity chefs in het MGM Resort óf gewoon 15.000 dollar. Ook niet verkeerd.

[themify_layout_part id=37739]

Waar vind ik die QR-codes?

De QR-codes zijn te vinden in en nabij de negen resorts van het MGM. Dit zijn ARIA, Bellagio, Excalibur, Luxor, Mandalay Bay, het MGM Grand, The Mirage, New York-New York en Park MGM. Gasten van een van deze accommodaties krijgen hints over waar de QR-codes zijn te vinden. 

‘Is er nou helemaal geen mogelijkheid om hier vanuit Nederland aan mee te doen?’

Jawel. Er zit namelijk ook één QR-code verscholen in een van de commercials voor Wild Wild Quest. Deze zijn online te vinden. Succes met zoeken…

Bron: Travel + Leisure

[themify_layout_part id=34047]