Afrika OnlyCanada Only

Zoek

Dit unieke verblijf, Little A’le’Inn in Nevada, biedt een buitenaards avontuur

Boy Tijbosch
Picture of Michelle de Vos

Michelle de Vos

Little A’le’Inn is een unieke en iconische stop langs de legendarische Extraterrestrial Highway in Nevada. Deze bijzondere plek combineert ufo-mythologie, woestijnlandschap en gastvrije excentriciteit op een fascinerende manier, waardoor het een must-see bestemming is voor avonturiers.

➔ Lees ook The Clown Motel in Nevada is het engste motel van Amerika

Boy Tijbosch

Dit is Little A’le’Inn

Gelegen in het kleine stadje Rachel, Nevada, is Little A’le’Inn een ufo-thema café, bar en motel dat sinds 1989 reizigers verwelkomt. Het staat bekend als dé hotspot voor ufo-enthousiastelingen en nieuwsgierige reizigers die de mystiek van Area 51 willen ervaren, het geheime militaire complex dat slechts een paar kilometer verderop ligt.

Niet bang voor buitenaards leven? Boek dan nu gelijk je verblijf hier!

Boy Tijbosch

Dit is er te zien en te doen

Little A’le’Inn is een knooppunt van ufo-folklore en biedt een onvergetelijke ervaring voor iedereen die geïnteresseerd is in buitenaardse ontmoetingen en geheimzinnige verhalen.

Het etablissement zelf is versierd met ufo- en buitenaardse memorabilia, waaronder foto’s van vermeende ufo-waarnemingen, modellen van ruimteschepen en een grote collectie boeken en tijdschriften over buitenaardse onderwerpen. Bij binnenkomst word je begroet door een vriendelijk buitenaards standbeeld, een populaire fotoplek voor bezoekers.

De bar en het café serveren een scala aan gerechten met een buitenaards thema, zoals de beroemde Alien Burger. Terwijl je geniet van je maaltijd, kun je luisteren naar verhalen van de eigenaren en locals over hun ervaringen en waarnemingen, wat bijdraagt aan de mysterieuze sfeer van de plek.

Little A’le’Inn biedt ook eenvoudige, maar comfortabele motelkamers voor degenen die de nacht willen doorbrengen. Veel gasten kiezen ervoor om ‘s avonds buiten te zitten en naar de sterrenhemel te staren, in de hoop een glimp op te vangen van iets ongewoons.

Naar de Amerikaanse westkust? Rechtstreeks vliegen naar Las Vegas is mogelijk, maar vliegen naar San Francisco is vaak goedkoper. Goed om te weten wanneer je een roadtrip door het Amerikaanse Westen wil maken.

extraterrestrial highway nevada
Boy Tijbosch

Extraterrestrial Highway

De Extraterrestrial Highway (Nevada State Route 375) zelf is een avontuur waard. Deze 157 kilometer lange weg loopt door een afgelegen woestijnlandschap en staat bekend om het hoge aantal ufo-waarnemingen. De eenzame, uitgestrekte omgeving draagt bij aan het gevoel van mysterie en verwachting.

Langs de weg vind je verschillende ufo-gerelateerde bezienswaardigheden, zoals de beroemde Black Mailbox, een ontmoetingspunt voor ufo-jagers en een symbool van de zoektocht naar het onbekende. De omgeving biedt ook spectaculaire uitzichten op de woestijn en de sterrenhemel, vrij van lichtvervuiling.

Huurauto nodig? Boek je huurauto bij Alamo, gebruik de kortingscode ‘AlamoOnly5‘ en ontvang 5% korting op het totaalbedrag.

extraterrestrial highway nevada
Boy Tijbosch

Zo kom je bij Little A’le’Inn via de Extraterrestrial Highway in Nevada

Little A’le’Inn is bereikbaar via de Extraterrestrial Highway, die ongeveer 240 kilometer ten noorden van Las Vegas begint. De rit naar Rachel, Nevada is een avontuur op zich. Deze weg met eindeloze uitzichten op het woestijnlandschap en de kans om getuige te zijn van iets bovennatuurlijks, is werkelijk een onvergetelijke ervaring.

 In Amerika geweest? Check het Amerika Only SpaarShirt, de enige bucketlist die je kunt aantrekken, en vink de door jou bezochte staten in real-time af. Kijk hier voor meer info.