Terwijl elders in de wereld de bommen en granaten je om de oren vlogen, gebruikte de oprichters van Uno Pizzeria & Grill het jaar 1943 om schijnbaar in alle rust een nieuw type pizza op de markt te brengen.
[affiliate location=”chicago-2″ type=”amerikanl”]
[affiliate location=”chicago-2″ type=”tradetracker”]
[affiliate location=”chicago-2″ type=”ticketlinks”]
Chicago’s Deep Dish Pizza is inmiddels uitgegroeid tot het allerbekendste menu-item uit het Midwesten. De pizza wordt geserveerd in een soort pan, moet met vork gegeten worden en het bereidingsproces is, vooral in deze stad, verheven tot een ware kunstvorm.
[affiliate location=”amerika-only-magabook-5-2″ type=”ticketlinks”]
Waar?
En Uno? Die serveert de pizza’s nog steeds op dezelfde plek als in de jaren veertig: op de hoek van Ohio Street en Wabash Avenue.
[affiliate location=”chicago-2″ type=”amerikanl”]
[affiliate location=”chicago-2″ type=”tradetracker”]
[affiliate location=”chicago-2″ type=”ticketlinks”]