Afrika OnlyCanada Only

Zoek

Naar Las Vegas, New York of Orlando? Bezoek een M&M’s Store!

M&M's 2 - Pixabay
Picture of Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

[affiliate location=”coronaviruskort” type=”ticketlinks”]

Deze gigantische zaken zijn een must visit voor alle zoetekauwen – en natúúrlijk vooral voor de fans van deze ronde chocolaatjes.

[affiliate location=”amerika-only-magabook-6-2″ type=”ticketlinks”]

Ga jij in principe naar Amerika voor de bezienswaardigheden, maar vind je lekker eten ook wel er-rug belangrijk? Dan hoort een bezoek aan een M&M’s Store eigenlijk op je to do list. Amerika telt er in totaal drie. Je vindt ze in Las Vegas, New York City en Orlando.

Deze enorme zaken staan, zoals je waarschijnlijk al vermoedde, helemaal in het teken van wat waarschijnlijk de populairste chocoladesoort ter wereld is. M&M’s zijn er dan ook in alle denkbare soorten en maten te vinden. Alle filialen beschikken bijvoorbeeld over een wandrek waar de meest uiteenlopende M&M’s zijn verzameld. Sommige exemplaren verschillen alleen in kleur. Anderen zijn ook qua smaak behoorlijk divers. Je vindt er natuurlijk de versies die in Nederland beschikbaar zijn, maar ook smaken die alleen tot het Amerikaanse assortiment behoren. Mint, kokosnoot en de nieuwe Nutella-variant, bijvoorbeeld. Daarnaast zie je er smaken die exclusief verkrijgbaar zijn in de M&M’s Store.

Het belangrijkste van allemaal? Je kunt zelf een zak vullen met alle smaken die jij wil proberen.

De M&M’s Store zijn ook dé place to be voor allerlei soorten merchandise. Wil je tijdens jouw vakantie in Florida aan het strand liggen op een M&M’s-badhanddoek? Dan vind je die hier. Altijd al gedroomd van een pyjama met Red en Yellow erop? Dan heb je nog keuze ook. Zelfs als je eigenlijk geen fan bent van M&M’s zijn de M&M’s Stores interessante winkels om op z’n minst een keer gezien te hebben.

New York City

Zoals gezegd zijn er in Amerika drie versies van de M&M’s Store te vinden. Voor de New York-variant hoef je niet heel lang te zoeken. Deze bevindt zich namelijk direct aan Times Square. En als je er dan toch bent: bezoek ook Hershey’s Chocolate World. Deze winkel ligt namelijk direct aan de overkant en laat je nóg meer chocolade zien.

[affiliate location=”newyork” type=”amerikanl”]

Las Vegas

Het Vegas-filiaal is ook moeilijk te missen. Deze ligt namelijk aan de Las Vegas Boulevard, also known as The Strip. Je vindt hem direct naast het MGM Grand Resort & Casino. Leuk detail: dit was de allereerste M&M’s Store ter wereld.

[affiliate location=”lasvegas” type=”amerikanl”]

Orlando

De Orlando-versie ligt relatief iets meer verscholen dan de versies in Las Vegas en New York City. Deze vind je namelijk in de Florida Mall: een van de grootste winkelcentra in de Sunshine State en een ideale afwisseling voor wie wel even genoeg pretparken heeft gezien.

[affiliate location=”orlando2″ type=”amerikanl”]

M&M's 2 - Pixabay

[affiliate location=”coronaviruslang” type=”ticketlinks”]