Afrika OnlyCanada Only

Naar San Francisco? Rij een rondje op een draaimolen uit 1912

Caroussel - Unsplash
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Dat San Francisco jaarlijks miljoenen reizigers trekt, hoeven we je waarschijnlijk niet uit te leggen. De meeste toeristen komen voor de Fisherman’s Wharf, Alcatraz en de Golden Gate Bridge. Maar er is meer. Véél meer.

[affiliate location=”sanfrancisco” type=”amerikanl”]

[affiliate location=”sanfrancisco” type=”tradetracker”]

[affiliate location=”sanfrancisco” type=”ticketlinks”]

Iedere wijk in San Francisco heeft een eigen stijl en smaak. De stad zit zodoende vol met unieke plekjes. Sommige zijn zo verborgen dat zelfs locals het bestaan er niet vanaf weten.

Nu is dat laatste misschien niet het geval bij de Koret Children’s Quarter, maar dit is desondanks een unieke bestemming. Je vindt hier namelijk een van de oudste draaimolens van Californië.

De oude draaimolen komt oorspronkelijk uit Buffalo, New York. Hij werd langs de westkust gereden, maar kreeg uit eindelijk een definitieve plaats in San Francisco’s Golden Gate Park.

De molen werd in het begin van de tachtiger jaren compleet gerestaureerd en is nu een van de gaafste attracties in het toch al prachtig park.

Plannen om een ritje te maken? Kijk dan of de geit nog beschikbaar is. Die schijnt namelijk het allerpopulairst te zijn – en waarom weten we niet.

[affiliate location=”amerika-only-magabook-5-2″ type=”ticketlinks”]

Waar?

Je vindt Koret Children’s Quarter op 198 John F. Kennedy Drive. De speeltuin is dagelijks tussen 10:00 en 16:15 geopend. Volwassenen betalen $2,00, kinderen betalen $1,00.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Dario (@dasali) op

[affiliate location=”sanfrancisco” type=”amerikanl”]

[affiliate location=”sanfrancisco” type=”tradetracker”]

[affiliate location=”sanfrancisco” type=”ticketlinks”]