Canada Only

New York, DC, Boston en Philly in één reis bezoeken? Pak de trein!

Grand Central Terminal - Unsplash

De oostkust van Amerika is thuis voor verschillende, hele toffe steden. Deze treinreis door Amerika van Riksja Travel loodst je langs alle highlights.

Amerika is een autoland bij uitstek. Daar kunnen we niet omheen. Neemt natuurlijk niet weg dat er veel gave alternatieven zijn. De uiterst comfortabele treinen die door het oosten van het land rijden, bijvoorbeeld. Dé manier om Amerika’s tofste steden te combineren.

Dat kan bijvoorbeeld met de reis I Love… East Coast Cities van Riksja Travel.

Boston - Anneloes Keunen via Amerika Only
Foto: Anneloes Keunen via Amerika Only

Hoe ziet de treinreis door Amerika van Riksja Travel eruit?

Boston

Deze trip start in Boston: arguably de meest historische stad van Amerika. Een unieke stad, want waar we het normaal gesproken aanmoedigen om van de gebaande paden te gaan, is dat hier juist niet de bedoeling. The Freedom Trail is een met een rode lijn aangegeven wandeling door de stad waarmee je automatisch langs alle hoogtepunten komt.

Times Square - Unsplash
Door Boy |

New York City

Na twee dagen Boston is New York City je volgende bestemming. Met de reis van Riksja Travel vertrek je vroeg uit Boston, zodat je voldoende tijd hebt in Manhattan. Dat is ook tijd die je nodig hebt, want met bestemmingen als Times Square, Central Park, Chinatown en Little Italy is zelfs een week in deze stad eigenlijk niet genoeg…

Treinreis door Amerika - Unsplash
Door Boy |

Philadelphia

Next stop: Philly. Het is een treinrit van anderhalf uur naar The City of Brotherly Love – en ook Philadelphia is, net als Boston, een relatief goed te bewandelen stad. 

Je loopt bijvoorbeeld eenvoudig van het schilderachtige straatje Elfreth’s Alley naar de Independence Hall: de plaats waar ooit de Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring werd getekend. Zorg dat je onderweg wél even stopt voor een Philly Cheesesteak…

Treinreis door Amerika - Unsplash
Door Boy |

Washington DC

De reis wordt afgesloten in de Amerikaanse hoofdstad. Washington DC ligt op ongeveer twee uur treinreizen vanuit Philly en is wederom een stad vol bezienswaardigheden. Het Witte Huis en het Capitool ken je. Maar wist je dat het gros van de musea rondom de National Mall gratis toegankelijk is? 

Mócht je daarna nog tijd over hebben: bezoek dan het indrukwekkende Arlington Cemetery: Amerika’s beroemdste begraafplaats aan de overkant van de Potomac River.

Treinreis door Amerika - Pixabay
Door Boy |

Hoe ziet de treinreis door Amerika van Riksja Travel er per dag uit?

De reis I Love… East Coast Cities van Riksja Travel ziet er schematisch als volgt uit:

Dag 1

Vlucht naar Boston

Dag 2

Boston

Dag 3

Boston

Dag 4

Boston – New York City

Dag 5

New York City

Dag 6

New York City

Dag 7

New York City – Philadelphia

Dag 8

Philadelphia

Dag 9

Philadelphia – Washington DC

Dag 10

Washington DC

Dag 11

Vlucht naar Amsterdam

Treinreis door Amerika - Unsplash
Door Boy |

Wat is wel en niet inbegrepen bij deze treinreis door Amerika?

Boek je jouw reis bij Riksja Travel? Weet dan dat alle treinreizen én comfortabele hotels zijn inbegrepen. Je krijgt er ook extraatjes als een food tour door Philly, een Engelstalig routeboek en een transfer in Boston en New York bij.

Je internationale vluchten en entreegelden zijn niet inbegrepen.

Interesse? Kijk hier voor méér info over I Love…East Coast Cities!