Canada Only

New York opent in november een PokéBar – mét Pokémon Burgers!

Pikachu - Pixabay
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Speciaal voor de allergrootste fans van de geanimeerde show: de Pokébar in Brooklyn, New York. De tickets worden vanaf nu verkocht.

[affiliate location=”brooklyn” type=”amerikanl”]

[affiliate location=”brooklyn” type=”tradetracker”]

[affiliate location=”brooklyn” type=”ticketlinks”]

Wilde jij, om welke reden dan ook, altijd al je tanden zetten in een Squirtle? Dan is dit je kans. Brooklyns PokéBar serveert namelijk drie verschillende versies van hun nu al beroemde PokéBurgers. De gigantische hamburgers zijn verkrijgbaar in Squirtle-, Charmander of Pikachu-vorm.

En dat is niet het enige. Wie een ticket koopt voor de PokéBar, krijgt daar nog veel meer bij. Gethematiseerde cocktails, bijvoorbeeld. Of deelname aan een Pokémon-quiz. Er is zelfs een verkleedwedstrijd. Dat maakt deze nieuwe bar toch wel dé Pokémon-bestemming buiten Japan…

En dan hebben we het nog niet eens over misschien wel het beste gedeelte gehad. De organisatie heeft namelijk ook een soort obstakelparcours opgezet. In Pokémon GO, om precies te zijn. De bar is hierbij opgedeeld in zeven verschillende regio’s waar vangsessie van twee uur plaatsvinden. Wie bepaalde missies in alle zeven regio’s volbrengt, is de winnaar – hoewel we niet exact weten wat dat inhoudt en wat je prijs is.

[affiliate location=”amerika-only-magabook-5-2″ type=”ticketlinks”]

Wanneer?

Omdat het hier om een tijdelijke pop-up-bar gaat, is de PokéBar alleen in de maand november open. De organisatie, die het event al eerder in verschillende Amerikaanse én Australische steden organiseerde, verkast daarna weer naar een andere bestemming. Je kunt tickets kopen voor drie zondagen tussen 3 en 24 november.

Prijzen en locatie

Tickets voor de PokéBar kosten 55 dollar per persoon. Dat is inclusief deelname aan de hierboven genoemde events, een cocktail en natuurlijk een PokéBurger.

De PokéBar komt naar de wijk Williamsburg in Brooklyn: 113 North 3rd Street.

[affiliate location=”brooklyn” type=”amerikanl”]

[affiliate location=”brooklyn” type=”tradetracker”]

[affiliate location=”brooklyn” type=”ticketlinks”]