Afrika OnlyCanada Only

Nieuw in Disney World: na sluitingstijd feesten met je favoriete Disney-schurken

Orlando
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Ga je tussen 6 juni en 8 augustus naar Orlando, Florida? Dan kun je deelnemen aan een nieuw evenement: Disney Villains After Hours in Magic Kingdom.

[affiliate location=”disneyworldorlando” type=”amerikanl”]

Zoals de naam al doet vermoeden, staan deze avonden voor de verandering een keer niet in het teken van Mickey Mouse, Anna en Elsa en andere, vrolijke Disney-figuren. In plaats daarvan worden alle slechteriken belicht – en dat belooft heel wat te worden.

Zo komt er een geheel nieuwe show op de burelen van Cinderella’s Castle. Tijdens Villains Unite The Night mag je optredens verwachten van onder meer Jafar, Maleficent en de koningin uit Sneeuwwitje.

En over Maleficent gesproken – het Doornroosje-personage wordt in de avonden losgelaten in het park. In haar beruchte drakenvorm, welteverstaan. De draak spuwt vuur en belooft een unieke ervaring voor feestgangers te worden.

Naast de draak en de show mag je ook toevoegingen bij de attracties Pirates Of The Caribbean en Space Mountain verwachten, net als een verscheiden aan speciale food items. Voorbeelden daarvan zijn allerlei desserts, drankjes en gerechten gebaseerd op onder meer Cruella de Vil.

Wanneer?

Disney Villains After Hours vindt plaats op geselecteerde donderdagavonden tussen 6 juni en 8 augustus. Dit zijn 6, 13, 20 en 27 juni, 11, 18 en 25 juli en 1 en 8 augustus. Er komt één maandag bij: 1 juli.

Wat kost het?

Klein nadeel: Disney Villains After Hours is niet bepaald goedkoop. Kaartjes kosten 139 dollar plus belasting in de voorverkoop. De avonden duren van 22:00 tot 01:00, maar met een ticket mag je vanaf 19:00 het park in.

[affiliate location=”disneyworldorlando” type=”amerikanl”]

[affiliate location=”disneyworldorlando” type=”tradetracker”]

[affiliate location=”disneyworldorlando” type=”ticketlinks”]