Canada Only

Nieuw in het Amerikaanse ontbijtschap: Bob Ross Cereal

Ontbijt - Pixabay
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Kun jij ook he-le-maal bijkomen van het kijken naar deze wijlen schilder die de rust zelve leek te zijn? Dan hebben we hét ontbijt voor je gevonden…

[affiliate location=”amerikaalgemeen2″ type=”amerikanl”]

Een van de meest opmerkelijke persoonlijkheden uit de historie van de televisie is toch wel Bob Ross. De schilder was niet hip, niet dynamisch, maar dat was juist waarom miljoenen mensen maar al te graag keken hoe hij in alle rust zijn schilderijen vormgaf.

Hoewel Ross in 1995 overleed, is hij – mede dankzij het internet – nu eigenlijk populairder dan ook. Dat is onder meer te zien aan allerlei merchandise rondom de schilder die anno 2019 nog steeds over de toonbank vliegt. Onder de genodigden: een Bob Ross-bordspel en een serie Bob Ross-petten. En daar komt dus nu een nieuwe release bij.

De Amerikaanse entertainmentzaak FYE komt namelijk met Bob Ross Cereal. Inderdaad: cornflakes geheel in het teken van Ross. Inclusief marshmallows in de vorm van boompjes, cabines en struiken in allerlei kleuren. De smaak zelf is te vergelijken met die van het bestaande cereal-merk Lucky Charms.

Waar vind ik het?

Bob Ross Cereal is nu nog exclusief te verkrijgen in winkels van FYE, maar we sluiten niet uit dat de cornflakes binnenkort ook te zien zijn in de schappen van zaken als Walmart en Target. Goedkoop zijn ze overigens niet: je betaalt tien dollar voor een standaardverpakking. Dat pak mag er trouwens best zijn. Met name de slogan ‘just eat, relax and watch it happen’ trok onze aandacht. Vrij ongebruikelijk toch, voor een doos met cornflakes…

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door f.y.e. For Your Entertainment (@officialfye) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Antique Pet Photos (@jbirdcremeans) op

[affiliate location=”amerikaalgemeen2″ type=”amerikanl”]

[affiliate location=”amerikaalgemeen2″ type=”tradetracker”]

[affiliate location=”amerikaalgemeen2″ type=”ticketlinks”]