Afrika OnlyCanada Only

Zoek

Nieuw in San Francisco: donuts die groter zijn dan je gezicht

San Francisco
Picture of Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Donutfans opgelet! In San Francisco hebben ze namelijk iets nieuws. Of eigenlijk – Bob’s Donuts heeft iets nieuws. Old-school-donuts, maar dan in mega-, megaformaat. En wie hem binnen twee minuten wegwerkt, hoeft niet te betalen.

De extra grote donuts zijn net iets groter dan een doorsnee mensengezicht. Ze kosten $10,95 per stuk en zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, zoals Chocolate Frosted, Maple Glaze en natuurlijk de Original. Te veel van het goede? Dan zijn ze natuurlijk ook gewoon met normale afmetingen verkrijgbaar. Hoewel – normaal in Amerikaanse termen. Da’s alsnog flink groter dan die exemplaren van Bakker Bart…

Donut Challenge

Maar wat Bob’s Donuts echt bijzonder maakt, is de Donut Challenge. Wie het presteert die gigantische donut binnen drie minuten te verorberen, krijgt een t-shirt én prijkt voortaan op Bob’s Wall Of Fame. De klok begint met tikken zodra je de donut aanraakt. Na drie minuten moet ‘ie geheel zijn verdwenen. Heb je nog resten die tegen je kiezen plakken? Dan kun je je shirt vergeten.

Maar voor de gevorderden is er nóg een uitdaging. Werk de donut binnen twee minuten weg en Bob betaalt de rekening. Het proberen waard – zeggen we.

Bob’s Donuts bezoeken

Bob’s Donuts ligt op 1621 Polk Street in San Francisco. Niet overslaan als je toch in de buurt bent – bijvoorbeeld tijdens een road trip door het Amerikaanse westen. Check HIER het huidige aanbod road trips van onze partners.

Boek je zelf? Kijk dan HIER voor vluchten naar SFO en HIER voor hotels in San Francisco. Huurauto’s vind je HIER en HIER.