Afrika OnlyCanada Only

Zoek

Nu verkrijgbaar bij Walmart: haardhout met KFC’s Fried Chicken-geur

KFC's 11 Herbs & Spices - KFC
Picture of Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Kentucky Fried Chicken heeft, speciaal voor de naderende feestdagen, een oud paradepaardje van stal gehaald.

[affiliate location=”amerikaalgemeen2″ type=”amerikanl”]

[affiliate location=”amerikaalgemeen2″ type=”tradetracker”]

[affiliate location=”amerikaalgemeen2″ type=”ticketlinks”]

Nu de Kerstdagen aanstaande zijn, duiken er in de gemiddelde, Amerikaanse supermarkt weer overal Firelogs op. Gemodificeerd brandhout waarmee jouw haard niet alleen lekker fikt, maar ook nog eens een feestelijke geur uitstoot. Die van dennenbomen, bijvoorbeeld.

Maar wie liever iets anders ruikt dan de traditionele kerstgeuren, is in december bij Walmart aan het juiste adres. De supermarkt heeft namelijk, voor het tweede jaar op rij, een deal gesloten met Kentucky Fried Chicken. Walmart is nu opnieuw het exclusieve verkooppunt voor Fried Chicken Firelog.

[affiliate location=”amerika-only-magabook-5-2″ type=”ticketlinks”]

Drie uur lang fried chicken-geur

Wat je mag verwachten? Laten we het zo zeggen – wie KFC’s 11 Herbs & Spices Firelogs (de officiële naam van het product) in zijn of haar haard werpt, mag zich opmaken voor een huiskamer die drie uur lang ruikt naar een stomende bucket gefrituurde kip. En dat voor een schamele $18,99.

Denk je nu – leuk, maar dat verkoopt niet? Think again. De Firelogs waren vorig jaar namelijk binnen de kortste keren uitverkocht. Daarom waagt Kentucky Fried Chicken zich er dit jaar gewoon weer aan.

Ze waarschuwen wel: het haardhout kan beren en hongerige buren aantrekken. En omdat het Amerika blijft, mag ook een flinke disclaimer niet ontbreken: kom niet té dicht bij het vuur, ‘want wie het wil proeven, moet toch echt naar het restaurant’.

KFC's 11 Herbs & Spices - KFC
Foto: KFC

[affiliate location=”amerikaalgemeen2″ type=”amerikanl”]

[affiliate location=”amerikaalgemeen2″ type=”tradetracker”]

[affiliate location=”amerikaalgemeen2″ type=”ticketlinks”]