Afrika OnlyCanada Only

Zoek

Je kunt in oktober verblijven in het huis uit Hocus Pocus

Hocus Pocus - Helynn Ospina
Picture of Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Het huis van de Sanderson Sisters is namelijk compleet nagebootst in de bossen van Salem, Massachusetts. Durf jij?

Vrijwel alle Halloween-liefhebbers kennen de film Hocus Pocus. En omdat Amerika’s meest griezelige feestdag er langzaam aankomt, heeft Airbnb nu een spectaculaire actie: een nachtje slapen in de creepy cottage uit de beroemde rolprent.

[themify_layout_part id=36026]

Hoe ziet een overnachting eruit?

Het huis ligt in de bossen van Salem in de staat Massachusetts. Je slaapt letterlijk op de plek waar het betoverende trio uit de film al hun plannen bekokstoofde.

Wat je allemaal verwachten? Houten planken die kraken onder het gewicht van nieuwsgierige katten. Kasten vol uilenbloed en roodkruid. Oh – en je mag alle betoveringen uitproberen die in het eveneens aanwezige spreukenboek staan.

Omdat dit natuurlijk allemaal promo is voor de aankomende film Hocus Pocus 2 krijg je eveneens de eer om als allereerste deze sequel te bekijken.

[themify_layout_part id=34170]

Wat kost het?

Of het duur is? Nou – dat valt hartstikke mee. Een nachtje in het huis kost je slechts €32 per nacht – voor twee gasten. Je bent wél verantwoordelijk voor je eigen reis van en naar Salem. Per bezemsteel of op een andere manier.

[themify_layout_part id=37739]

Hoe maak ik kans op een overnachting?

Het probleem is eerder het feit dat je nogal wat geluk moet hebben om hier te kunnen slapen. Je moet daarvoor een aanvraag doen via de website van Airbnb, waarna je mag hopen dat je eruit wordt gepikt.

Een aanvraag indienen kan vanaf woensdag 12 oktober om 19:00 en via deze link. De overnachting zelf vindt dan op 20 oktober plaats.

Foto’s

Interesse? Check de beelden hieronder voor een nóg betere impressie.

Hocus Pocus - Helynn Ospina
Foto: Helynn Ospina
Hocus Pocus - Helynn Ospina
Foto: Helynn Ospina

Foto’s: Helen Ospina

[themify_layout_part id=34047]