Canada Only

OMG! Dit Amerikaanse restaurant serveert hamburgers met tarantula’s…

Vlag
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Nu zijn we meestal fan van restaurants die iets nieuws willen proberen. Maar dit lijkt ons toch echt de verkeerde vorm van over-the-top. Bull City Burger and Brewery in Durham, North Carolina introduceert namelijk hamburgers met daarop spinnen, pythons en méér.

En deze maand shockeerde Bull City Burger and Brewery haar gasten door tarantula’s aan de burgers toe te voegen. Dat ziet er dus ongeveer zó uit:

De tarantula’s komen uit Costa Rica. Het restaurant heeft er negentien weten te bemachtigen en daarom is de Tarantula Burger, als je er al over nadenkt, slechts voor een beperkt aantal gasten weggelegd.

Wil je hem toch proberen? Dan kun je jezelf voor dertig dollar inschrijven voor een ware spinnenloterij, weet De Telegraaf. Ben je de ‘gelukkige’? Dan voeg je je bij de vier mensen die de Tarantula Burger tot nu toe hebben gegeten (en die de smaak als ‘een beetje zoutig’ omschreven).

Reacties

De Tarantula Burger heeft op sociale media tot de meest uiteenlopende reacties geleid. Sommige gebruikers spreken van onnodig dierenleed. Anderen wijzen hen erop dat het eten van tarantula’s in bepaalde delen van de wereld niet meer dan normaal is.

Locatie

Proberen? Je vindt Bull City Burger and Brewery in het centrum van Durham, North Carolina.