Afrika OnlyCanada Only

Zoek

Only Amerika: opvallend Amerikaans nieuws, week 21

Picture of Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

‘Dat kan ook alleen maar in de Verenigde Staten!’. Amerika Only behandelt iedere zondag opvallend nieuws uit The States in de rubriek Only Amerika. Week 21!

Free Kate

’t Is je misschien niet ontgaan, gezien diverse grote media deze bizarre zaak hebben gemeld. De achttienjarige Kaitlyn Hunt werd geschorst van haar school door het hebben van een (lesbische) verhouding met een vijftienjarige schoolgenote. En dat was niet alles. Toen de ouders van de jongste lucht van de zaak kregen werd Hunt aangeklaagd voor onzedelijke en wellustige mishandeling. Een straf waar vijftien jaar op staat. Dat terwijl de vijftienjarige al aangaf dat er van mishandeling géén sprake was én de ouders reeds van de relatie afwisten. Hunt’s moeder is bezig met een social mediacampagne om haar dochter vrij te krijgen.

Snel verdiend

Da’s ook wat. Je koopt een huis voor 10,000 dollar om het op te knappen en je vindt iets in dat huis van grote waarde, waardoor je direct de kosten dekt. Lijkt ’t een utopie? Niet in Minnesota! Een man trof in zijn nieuwe aankoop een Action Comics-stripboek uit 1938 aan. Waarde: 107,000 keiharde Benjamin Franklin’s. Over mazzel gesproken.

Sonja Bakker in reverse

Veel mensen geven eraan toe – afvallen. Tammy Jung, 23, niet. Zij propt zichzelf sinds kort vol met gefrituurde kip, hompen kaas en meer. Ze wil namelijk zo dik mogelijk worden. Jung: ‘I’ve never been happier than I am working to put on weight and nothing will stop me from archieving my goal’. Kun je doen, ja.

Volg ons op Facebook voor méér opvallend nieuws uit Amerika!