Canada Only

Only Amerika: opvallend Amerikaans nieuws, week 22

Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

‘Dat kan ook alleen maar in de Verenigde Staten! ‘. Amerika Only behandelt iedere zondag opvallend nieuws uit The States in de rubriek Only Amerika. Week 22!

Animal Gundom

Een vrouw die een bezoek bracht aan het amusementspark Disney’s Animal Kingdom in Orlando schrok zich wezenloos na het bezoeken van de attractie Dinosaur. Niet per se vanwege de duizelingwekkende rit, maar vanwege het wapen dat ze achteraf naast haar aantrof. De eigenaar kwam ‘m al snel ophalen. Volgens hem was het schietijzer uit zijn achterzak gevallen door de hobbelige tocht langs dinosaurussen. Naar verluidt wist hij niet dat je naar Disney World geen wapens mocht meenemen. Over slechte smoezen gesproken.

Crowdsurfen voor amateurs

Een nachtmerrie voor iedere artist – een duik in het publiek maken terwijl er niemand is die je opvangt. Mensen genoeg, maar toch ging verliep de sprong van R&B-artiest Miguel uiterst onfortuinlijk. Zijn nodeloze bokkensprong tijdens de Billboard Awards belandde op het hoofd van Khyati Shah. Laatstgenoemde bevindt zich nog altijd in het ziekenhuis en overweegt juridische maatregelen.

Huisdier 2.0

’t Is al niet gebruikelijk om dieren mee te nemen in een winkel. Laat staan wanneer je de trotste bezitter bent van een Shetland-pony. Een man uit Rhode Island enterde een slijterij, alwaar zijn knol deed wat zo’n dier normaal doet – plassen. De politie moest eraan te pas komen, want zowel de eigenaar van het beest als de eigenaar van de zaak weigerde het goedje op te ruimen.

Onbeheerd

Dat geweren nadelen hebben is allang bewezen. Daarom dient men op z’n minst zorgvuldig met zijn wapen om te gaan. In North Carolina ging het goed mis toen een jongen van twee jaar oud papa’s pistool trok om deze in zijn eigen mond af te laten gaan. Wonderbaarlijk genoeg is bij buiten levensgevaar. De politie onderzoekt of er sprake van schuld bij de ouders is.

Volg ons op Facebook voor méér opvallend nieuws!