Afrika OnlyCanada Only

Only Amerika: opvallend Amerikaans nieuws, week 25

Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

‘Dat kan ook alleen maar in de Verenigde Staten!’. Amerika Only behandelt iedere zondag opvallend nieuws uit The States in de rubriek Only Amerika. Week 25!

door Boy Tijbosch

Hi Dad!

Aandacht of niet? Hoe dan ook, een 27-jarige man besloot dat het hoog tijd was zijn biologische vader te ontmoeten. Wie dat dan zou zijn? Bill Clinton! Hij lijkt meer op George Clinton, maar goed. Oordeel zelf.

Out of paper

't Zal je maar gebeuren. Een vlucht van tien uur zónder WC-papier. Personeel van United Airlines vergat de rollen op te hangen voor een vlucht van Londen naar San Francisco. Daar kwam men pas achter toen het toestel al lang en breed vertrokken was. Cocktailservetten boden uiteindelijk de oplossing.

Soja-shot

In coma raken door een overdosis. ’t Is niet gewenst, maar het gebeurt wel vaker. Maar de manier waarop varieert. Zo belandde een negentienjarige man uit Virginia in het ziekenhuis doordat hij een halve fles sojasaus achterover had getikt. Maar dát is dom – en zout! Na drie dagen in coma te hebben gelegen is de jongen op natuurlijke wijze weer bijgekomen. Hij claimt te zijn opgejut door vrienden.

Verdelging 2.0

Een man uit Woodbury, New Jersey had het even helemaal gehad met de luizen die zijn wanden overnamen. Met een föhn en een luchtpistool moest het wel lukken de dieren te verwijderen. Dat lukte, maar zijn huis ging eveneens in vlammen op. Vrij onhandig.