Canada Only

Only Amerika: opvallend Amerikaans nieuws, week 5

Vlag
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

‘Dat kan ook alléén maar in de Verenigde Staten!’. Amerika Only behandelt iedere week opvallend nieuws uit The States in de rubriek Only Amerika. Week 5!

door Boy Tijbosch

DRONES AWAY!

Drones worden door de Amerikanen enkel in zéér ernstige, militaire gevallen ingezet. Klaarblijkelijk was dat het geval toen een lome boer uit North Dakota weigerde zijn grazende koeien naar binnen te halen. Zestien uur lang hield hij de politie op afstand, ter bescherming van zijn nietsvermoedende runderen. Tot men een onbemand vliegtuig richting zijn landgoed stuurde. Boer Harm is inmiddels opgepakt.


MCDOPE

In Pittsburgh heeft men deze week een werkneemster van McDonalds opgepakt. Ze verkocht heroïne via de Happy Meals en klaarblijkelijk mag dat niet. Overigens niet om de kinderen mee te beschadigen, maar als verkapte drugsdeal. Afnemers moesten het wachtwoord ‘i’d like to order a toy’ uitspreken, vóór zij een grammetje van that white konden ontvangen. De vrouw zit vast en ziet – naar verluidt – haar fout nog altijd niet in.


SWISS CHEESE PERVERT

Amerika Only is een liefdevolle webomgeving waar het hele gezin van kan genieten. Daarom proberen we het volgende, wat ranzige bericht een beetje binnen de perken te houden. Maar eigenlijk is dat onmogelijk. De politie in Philadelpha is namelijk al geruime tijd op zoek naar een kerel die men liefkozend ‘The Swiss Cheese Pervert’ noemt. Waarom? De man rijdt rond met plakken kaas en stelt voorbijkomende vrouwen de parmantige vraag of zij deze op zijn zijn edele delen willen leggen. Mocht je tips hebben: het gaat om een grote, blanke man van rond de 45 jaar. Hij rijdt in een zilveren Sedan en het schijnt er wat naar cheddar te ruiken…