Canada Only

Only Amerika: opvallend Amerikaans nieuws, week 9

Vlag
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

‘Dat kan ook alléén maar in de Verenigde Staten!’. Amerika Only behandelt iedere week opvallend nieuws uit The States in de rubriek Only Amerika. Week 9!

INVASIE!

Kijk, sommige dingen gebeuren in Amerika, maar kunnen in principe ook in Nederland gebeuren. Die plaatsen we dan tóch maar in deze rubriek. Maar dit kan écht alleen in de VS. In Phoenix, Arizona kreeg de politie zeshonderd meldingen. Een complete wijk had namelijk last van wilde, loslopende chiahuahua’s. ‘Ze rennen achter kinderen aan, in groepen van acht of twaalf’, aldus een willekeurige, paniekerige oproep. Hondsdolheid? Taco Bell-stunt? We zijn benieuwd of het wordt meegenomen in het illegal immigrants-debat.


OH, RATS!

Duitse appelcake. ‘t Was zijn favoriet – van de 96-jarige Joseph Vallenti uit Comack, New York. Wás. Toen hij op zijn verjaardag een hap nam, bleek hij te kauwen op een verse rat. Meegebakken in de cake, onzichtbaar tussen de Granny Smiths. De ambachtelijke bakker in kwestie heeft een onderzoek ingesteld.


DE P IN PIZZA HUT

De manager van zes Pizza Hut-vestigingen kan op zoek naar een nieuwe baan. Waarom? Hij deed zijn behoefte in de gootsteen ónder de balie. Tijdens het maken van een pizza, ja! ‘t Gebeurde allemaal in Kermit, West Virginia. We laten alle kikkerreferenties achterwege en besluiten met een oprecht ‘GATVERDAMME!’.