Canada Only

Orlando is begonnen met een dagelijkse Harry Potter-lichtshow en het ziet er GE-WEL-DIG uit!

Universal's Islands Of Adventure - © 2018 Universal Orlando Resort
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Rond de feestdagen van 2017 begon het pretpark Universal’s Islands Of Adventure met een speciale kerstshow. Compleet in het teken van Harry Potter, geprojecteerd tegen de wanden van het Hogwarts-kasteel. De show ging direct viraal – puur omdat ‘ie zo indrukwekkend was. Het logische gevolg? Een dagelijkse show – ook na de kerst.

Islands Of Adventure is op 31 januari begonnen met Harry Potter’s Nighttime Lights. Een prachtige show vol projecties, muziek en speciale effecten. Zodra de avond valt, zie je hoe verschillende personages de afdelingen Griffoendor, Ravenklauw, Huffelpuf en Zwadderich vertegenwoordigen. Tel daar de originele filmmuziek bij op en je hebt een fantastische avond in een van Orlando’s beroemdste pretparken.

Wanneer?

De show vindt deze maand nog plaats op 5, 7, 8, 9, 10, 11 en 12 februari. Extra data worden later bekendgemaakt. De show wordt op den duur dagelijks uitgevoerd.

Dit jaar naar Universal’s Islands Of Adventure? Vlieg dan naar Orlando of combineer een bezoek met een road trip door Florida. Hotels in de omgeving vind je hier. Huurauto’s vind je hier.

Universal's Islands Of Adventure - © 2018 Universal Orlando Resort
Boy Tijbosch |