Canada Only

Zó combineer je Amerika’s Zuidwesten met Hawaii

Bryce Canyon National Park en Hawaii

Een trip langs Bryce Canyon, Grand Canyon en Zion National Park afsluiten met reizen naar Hawaii? Dat kan gewoon – en wij weten wat de makkelijkste manier is.

Hawaii staat bij behóórlijk wat reizigers op de bucketlist. Klein nadeel: het is nogal ver weg. Ter illustratie: de gemiddelde vliegtijd tussen Amsterdam en Honolulu ligt tussen de 17 (!) en de 25 (!!) uur…

Je kunt deze vliegtijd – in ieder geval voor je gevoel – inkorten door Hawaii te bezoeken als je al enigszins in de buurt bent. In het Amerikaanse Westen, bijvoorbeeld. Het wordt mogelijk met de bouwstenen van Riksja Travel.

Dat betekent concreet dat je eerst wonderen à la Antelope Canyon, Bryce Canyon National Park en Grand Canyon National Park bezoekt en daarna verkast naar de Pacifische eilandengroep – Hawaii, dus. 

Klinkt dat als een droomvakantie? Dat vonden wij ook.

Hoe werkt reizen naar Hawaii?

Riksja Travel biedt je de mogelijkheid om je reis op maat samen te stellen met behulp van verschillende bouwstenen. Zo kun je een trip naar het Amerikaanse Westen maken, maar hier eenvoudig een Hawaiiaanse bouwsteen aan toevoegen.

O'ahu - Dennis van Wijk
Foto: Dennis van Wijk

Aloha Honolulu

Het is bijvoorbeeld mogelijk om voor de bouwsteen Aloha Honolulu te kiezen. Dit is een aanvullend reisschema van vier dagen en drie nachten. Je bezoekt hierbij het eiland O’ahu en de hoofdstad Honolulu: thuis voor vele winkels, restaurants en het wereldberoemde Waikiki Beach.

Oh – en wie via Riksja Travel boekt, krijgt er een surfles bij. Je bent tenslotte in Hawaii, waar het merendeel van de bevolking weleens op een surfplank heeft gestaan.

Hawaii - Dennis van Wijk
Foto: Dennis van Wijk

Vulkanen

Wil je meer de natuur in? Kies dan voor de bouwsteen De Vloer Is Lava. Het stikt in Hawaii namelijk van de vulkanen; de meeste exemplaren vind je op Hawai’i Island. 

Boek deze bouwsteen en je komt terecht in een soort maanlandschap van gestolde lava, maar ook regenwouden. Een combinatie die je niet iedere dag ziet, nee.

Hawaii - Dennis van Wijk
Foto: Dennis van Wijk

Canyons en kliffen

Wil je liever voortborduren op de canyons die je in het Amerikaanse Westen zag? Kies dan voor de bouwsteen Canyons en Kliffen van Kauai. Het eiland Kauai is tenslotte rijkelijk voorzien van – hóe verrassend! – canyons en kliffen. Ze zijn grotendeels met groen bedekt en de kans is aanwezig dat je ze herkent uit een film. Onder meer de rolprent Jurassic Park werd hier opgenomen.

Hawaii - Dennis van Wijk
Foto: Dennis van Wijk

Waar vind ik meer info over deze reizen naar Hawaii?

Meer weten over deze reizen? Check de website van onze partners van Riksja Travel en laat je verder inspireren!