Canada Only

De 5 beste rooftop bars van Las Vegas

Las Vegas - Unsplash
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Iets drinken én genieten van een fantastisch uitzicht over de Las Vegas Strip? Je doet het bij een van deze vijf bestemmingen.

1

Foundation Room

Waar?

Op de 63 verdieping van Mandalay Bay

De Foundation Room van het resort Mandalay Bay hoort bij de beroemdste uitkijkpunten over de Las Vegas Strip. Dat komt een béétje door de locatie van deze accommodatie: vrijwel aan het zuidelijke uiteinde van The Strip. Je ziet daardoor alle andere resorts perfect liggen – en dat niet alleen. Het is ook mogelijk om hier te dineren én er is vrijwel altijd live entertainment in de bijbehorende lounge. Klassiekertje.

[themify_layout_part id=34188]

2

Beer Park

Waar?

De tweede verdieping van Paris

True – dit is niet de meest hoge rooftop bar uit het lijstje. Dat heeft Beer Park ook helemaal niet nodig, want dit is simpelweg dé plek om te genieten van de fonteinenshow van het naburige Bellagio. 

Beer Park telt daarnaast honderd verschillende soorten bier en is iets minder prijzig dan andere rooftop bars in Las Vegas.

[themify_layout_part id=34170]

3 en 4

Skyfall en 108 Drinks

Waar?

Bovenin THE STRAT

THE STRAT is de relatief nieuwe naam van de Stratosphere Tower: het hoogste pand langs de Las Vegas Boulevard. Wat dat betreft, is het ook niet zo vreemd dat je hier een van de beste rooftop bars van Las Vegas vindt. Die luistert naar de naam Skyfall: sophisticated, stijlvol én voorzien van een outdoor patio – voor je dosis frisse lucht.

Klein nadeel: de drankjes hier zijn wat prijzig. Wat dat betreft, is het goed om te weten dat THE STRAT nog een tweede, iets voordeligere rooftop bar heeft: 108 Drinks. Een uitgeklede versie van Skyfall, maar dat maakt het uitzicht er natuurlijk niet minder op…

[themify_layout_part id=37739]

5

Drai’s Beach & Nightclub

Waar?

Op de 11e verdieping van The Cromwell Hotel

The Cromwell Hotel beschikt misschien niet over dezelfde allure als The Venetian of Caesars Palace, maar de accommodatie beschikt wel over een ideale locatie: centraal langs The Strip. Plus – je vindt hier misschien wel de tofste rooftop bar van allemaal. Drai’s Beach & Nightclub bestaat uit drie verschillende clubs – en dit dakterras heeft gewóón een zwembad. We bedoelen maar.

[themify_layout_part id=34047]