Afrika OnlyCanada Only

Zoek

Stop bij Delgadillo’s Snow Cap Drive-in langs Route 66 voor een smakelijke tijdreis

Route 66
Boy Tijbosch
Picture of Michelle de Vos

Michelle de Vos

Delgadillo’s Snow Cap Drive-In, gelegen langs de iconische Route 66 in het pittoreske dorp Seligman, is een heerlijk nostalgisch eetplekje dat je meeneemt naar de gouden dagen van de Amerikaanse dinercultuur.

Het nostalgische Delgadillo’s Snow Cap Drive-In werd in 1953 opgericht door Juan Delgadillo.

Juan bouwde het charmante gebouw met zijn eigen handen van gerecycled materiaal, waardoor het een unieke en eigenzinnige uitstraling kreeg die het vandaag de dag nog steeds heeft.

➔ Lees ook Niet missen langs Route 66: het charmante dorp Seligman in Arizona

Boy Tijbosch

Dit is Delgadillo’s Snow Cap Drive-In langs Route 66

Bij Delgadillo’s Snow Cap Drive-In word je verwelkomd door kleurrijke decoraties, grappige borden en een levendige sfeer die je direct in de stemming brengt voor plezier en lekker eten. Het interieur is versierd met verzamelobjecten, foto’s en knipogen naar de jaren 50 en 60, waardoor het een levend museum lijkt vol Route 66-geschiedenis en Amerikaanse popcultuur.

Bij Delgadillo’s Snow Cap Drive-In kun je genieten van een authentieke dinerervaring met heerlijke hamburgers, hotdogs en verfrissende milkshakes. Het menu is gevuld met klassieke favorieten die je smaakpapillen zeker verwennen.

➔ Hotel nodig? Vergelijk hotels in Arizona hier!

route 66
Boy Tijbosch

Dit maakt de drive-in zo speciaal

De eigenaar van Snow Cap, Juan Delgadillo, stond bekend om zijn gevoel voor humor en zijn talent om klanten te vermaken. Zijn nalatenschap leeft voort in de speelse interacties en grappen die je ervaart tijdens een bezoek aan deze unieke ijssalon. Mis de kans niet om een deel van de gekheid mee te maken terwijl je geniet van een verfrissend ijsje of een smakelijke maaltijd.

De menu-items hebben humoristische namen en worden met een glimlach geserveerd door het vriendelijke personeel. Vergeet niet om een van hun beruchte Cheeseburgers with Cheese te proberen – een van de vele grappen die het eten bij Snow Cap Drive-In zo speciaal maken.

Vergeet ook niet te lachen om de humoristische borden en grappen die door het hele restaurant te vinden zijn.

➔ Naar Seligman? Vanuit Nederland vlieg je makkelijker met een overstap naar Phoenix.  De goedkoopste vliegtickets vind je hierBoek je huurauto bij Alamo. Gebruik de kortingscode ‘AlamoOnly5‘ en ontvang 5% korting op het totaalbedrag.

route 66
Boy Tijbosch

Zo bereik je Delgadillo’s Snow Cap Drive-In langs route 66

Delgadillo’s Snow Cap Drive-In ligt langs de historische Route 66 en is gemakkelijk te bereiken via de Interstate 40, halverwege tussen Kingman en Flagstaff, Arizona.

Het is slechts een korte rit van ongeveer 2,5 uur ten noorden van de grote stad Phoenix, wat het een ideale stop maakt voor reizigers die de historische Route 66 willen verkennen.

➔ Al in Amerika geweest? Check onze nieuwe SpaarShirts in de webshop!