Afrika OnlyCanada Only

Deze shop in de woestijn van Nevada is Amerika’s enige winkel waar beef jerky van aliens wordt verkocht

ET Fresh Jerky
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Nu zien we wel vaker van die vreemde bezienswaardigheden langs de Amerikaanse snelwegen. Maar de zaak ET Fresh Jerky slaat werkelijk alles. Net als in het nabijgelegen plaatsje Rachel en bij attracties rondom Area 51, staat ook hier alles in het teken van een buitenaards leven. En met haar verschillende soorten beef jerky van aliens heb je zelfs de mogelijkheid om ET ter plekke te verorberen. Soort van, althans.

ET Fresh Jerky is, helemaal voor zo’n klein pand, bijzonder functioneel. Het is een ideale plaats om je te realiseren hóe groots en verlaten de woestijn van Nevada eigenlijk is. Daarnaast is het een bestemming om je blaas te legen tijdens een lange road trip (ET Fresh Jerky claimt de schoonste toiletten van Area 51 te hebben). Bovenal is ET Fresh Jerky natuurlijk gewoon een gift shop. Maar wel eentje waar je de meest absurde memorabilia en snacks koopt.

ET Fresh Jerky
Travel Nevada

Beef jerky

Je kunt de verschillend soorten beef jerky proberen, waaronder smaken als Turkey Terrestrial Teriyaki en Hell Hole Hot. Als aanvulling op dit assortiment verkoopt de zaak ook frisdranken, snoep, gedroogd fruit en noten. De verschillende, life-size tekeningen van aliens die je hier vindt, zijn een garantie voor memorabele foto’s.

ET Fresh Jerky bezoeken

Wil je dit fraaie stukje Roadside America niet missen? Rij dan over de Extraterrestrial Highway. Deze route verbindt Crystal Springs met Warm Springs en komt onder meer langs ET Fresh Jerky, het dorpje Rachel en Area 51. Kijk HIER voor een voordelige huurauto.

ET Fresh Jerky
Travel Nevada

Bezoeken

ET Fresh Jerky bezoeken? Je vindt deze bijzondere zaak in aan 12600 US-93 in Hiko, Nevada.

ET Fresh Jerky
Travel Nevada
ET Fresh Jerky
Travel Nevada
ET Fresh Jerky
Travel Nevada