Afrika OnlyCanada Only

Zoek

Shoppen in Orlando? We hebben 5 suggesties voor je!

Disney Springs
Picture of Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Ja – Orlando is voornamelijk bekend vanwege haar pretparken, warme weer en niet al te lange afstand tot het strand. Maar wie van plan is om terug te komen met een tweede koffer vol kleding, is in Central Florida perfect op zijn of haar plaats. Orlando is een walhalla voor shoppers en dat kan op verschillende manieren. Hier – vijf suggesties!

[affiliate location=”orlando2″ type=”amerikanl”]

1. Premium Outlets

Wie écht voornemens is acht paar nieuwe schoenen aan te schaffen, kan het beste naar de Premium Outlets. Niet bekend met het fenomeen outlet? Het komt er in het kort op neer dat de meer prijzige merken oude producten voor aanzienlijk minder de deur uit doen. Tel er een food court bij op en je hebt een typisch Amerikaans winkelfenomeen. Orlando heeft er twee: beiden aan de International Drive.


2. The Florida Mall

De meest bekende mall van Central Florida is zonder meer The Florida Mall. Hoe dat komt? Misschien vanwege de gigantische Apple Store. Of vanwege de eveneens enorme Windows Store die er direct naast ligt. Of is het de M&M’s Store, waarvan er in heel Amerika maar drie zijn? Check het zelf: een dagje mall is uitermate geschikt voor een bewolkte dag. Daar zijn er in Orlando overigens niet veel van.


3. Mall At Millennia

Iets dichter bij Downtown Orlando vind je de Mall At Millennia. Deze chique opgezette mall is grofweg te verdelen in twee kampen: een etage met betaalbare winkels én een verdieping met exclusievere merken. Geen kleding nodig? Dan nog is Mall At Mallennia een aanrader: er zit namelijk een Cheesecake Factory.


Disney Springs
Foto: David Roark

4. Disney Springs

Disney Springs is het gratis toegankelijke winkel- en entertainmentcomplex van Disney World en dé place-to-be voor al je Disney-merchandise. Bovendien is het geheel onlangs nog aanzienlijk vernieuwd: we denken dat je voor Disney Springs alleen al minstens een dag uit moet trekken.


5. Universal’s CityWalk

Wat Disney kan, kan Universal Studios natuurlijk ook. De CityWalk is een amusementscomplex tussen de twee pretparken van concern en thuis voor een aantal bijzondere restaurants, waaronder de garnalentent Bubba Gump. Klein nadeel: je moet parkeerkosten betalen om de CityWalk te bereiken. Het is daarom beter pas na zessen te arriveren, wanneer deze aanzienlijk lager zijn.

Plannen om naar Orlando te gaan? Kijk dan hier voor road trips, hier voor vliegtickets, hier voor hotels en hier voor je huurauto!

[affiliate location=”orlando2″ type=”amerikanl”]

[affiliate location=”orlando2″ type=”tradetracker”]

[affiliate location=”orlando2″ type=”ticketlinks”]