Canada Only

Slapen in een wigwam? Het kan in Californië en Arizona!

Wig Wam Motel - Anneloes Keunen via Amerika Only
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Op zoek naar een bijzondere slaapplaats? In zowel Arizona als Cali slaap je voor een paar tientjes in een wigwam. Zónder dat je daarbij uit je bed wordt gelicht door een stel boze indianen.

Het Wig Wam Motel herken je ongetwijfeld uit een film of serie. Cars, bijvoorbeeld. Deze Route 66-klassieker werd, net als praktisch alle andere bedrijven langs de voormalige handelsweg, gebouwd in een tijd waarin dit nog de voornaamste manier was om van Chicago naar LA te reizen.

Die tijd ligt inmiddels achter ons, maar het Wig Wam Motel staat er nog. Op drie plekken, althans. De andere vier exemplaren zijn helaas wél gesneuveld.

Wig Wam Motel - Anneloes Keunen via Amerika Only
Foto: Anneloes Keunen via Amerika Only

Faciliteiten

Wat je krijgt als je slaapt in het Wig Wam Motel? Nou – best nog wel veel, gezien je toch verblijft in een vrij kleine tipi. De wigwams hebben een bed, een televisie met HBO en ESPN, een badkamer met douche, airco en gratis wifi. Daarnaast kun je gebruik maken van het zwembad en de verschillende bbq’s.

Wig Wam Motel - Anneloes Keunen via Amerika Only
Foto: Anneloes Keunen via Amerika Only

Locatie en boeken

De drie nog bestaande filialen van het Wig Wam Motel vind je in San Bernardino (Californië), Holbrook (Arizona) en Cave City (Kentucky). Het boeken van het San Bernardino-filiaal kan HIERRR.


Amerika Only Magabook 4 Cover

Binnenkort naar Amerika? Of ben je juist nét terug?

Check in beide gevallen ons nieuwe boek! Amerika Only Magabook 4 staat vol tips en herinneringen rondom je favoriete vakantieland. BESTELLEN KAN HIER!