Afrika OnlyCanada Only

Su-per-gaaf: Las Vegas krijgt een nieuw resort – compleet met een GIGANTISCHE lagoon

Las Vegas
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Een piratenboot, vulkaan en Eiffeltoren? Die hadden ze al. Maar een compleet kunstmatig meer – drie keer zo groot als het water voor de deur van Bellagio? Dat ontbrak nog. Tot nu. Het Wynn-resort is namelijk begonnen met de bouw van Paradise Park.

[affiliate location=”lasvegas” type=”amerikanl”]

 

Paradise Park moet de nieuwste, meest spectaculaire uitbreiding op de Las Vegas Strip worden. Eigenaar Wynn trok de knip (een kleine 336 miljoen dollar) voor het stuk grond waar ooit het Frontier-resort stond – aan de overkant van het bestaande pand van Wynn.

Daarop moeten onder meer 1.500 nieuwe hotelkamers, luxe appartementen en een zooitje vakantievilla’s komen te staan. Paradepaardje is echter de lagoon: een kunstmatig meer drie keer zo groot als de variant van concurrent Bellagio. Dit water heeft meerdere functies. Sommige delen eindigen waarschijnlijk als zwembad, hoewel Wynn heeft aangegeven ook stranden te gaan aanleggen. Oh – en dan is het ook nog de bedoeling dat er iedere avond een botenparade voorbij trekt.

Opening

Wynn start dit jaar met de bouw van Paradise Pier. De berichtgeving over een eventueel openingsjaar verschilt. Sommigen spreken van een opening in 2019, terwijl anderen stellen dat we voor 2021 niet op Paradise Pier hoeven te rekenen.

We houden je vanzelfsprekend op de hoogte!

Plannen om naar Vegas te gaan? Kijk dan hier voor road trips, hier voor vliegtickets, hier voor hotels en hier voor je huurauto!

[affiliate location=”lasvegas” type=”amerikanl”]

[affiliate location=”lasvegas” type=”tradetracker”]

[affiliate location=”lasvegas” type=”ticketlinks”]