Afrika OnlyCanada Only

Slapen in een resort uit je favoriete, Amerikaanse reality-serie? We hebben suggesties voor je!

Temptation Island Amerika
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Wij weten namelijk waar de meest recente seizoenen van (de Amerikaanse versies van) The Bachelorette, Married At First Sight en Temptation Island Amerika zijn opgenomen…

Dat datingshows populairder zijn dan ooit, hoeven we je waarschijnlijk niet uit te leggen. Daarbij is een belangrijke rol weggelegd voor alle drama die op je scherm voorbijkomt.

Maar dat is niet alles. Zelfs als je totáál geen fan bent van het genre, kun je ongetwijfeld genieten van alle exotische oorden die in de programma’s voorbijkomen.

En wist je dat je sommige van dit soort plekken gewóón kunt bezoeken tijdens je eerstvolgende roadtrip door de Verenigde Staten? Toegegeven: als je er ook daadwerkelijk wil verblijven, moet je behoorlijk diep in de buidel tasten. Maar in theorie is het mogelijk om je favoriete guilty pleasures qua reality-tv om te zetten naar – tja – reality.

Boy Tijbosch |

Villa de la Vina in Agoura Hills, Californië

Check bijvoorbeeld eens Villa de la Vita in Agoura Hills, Californië. Het pand speelde een hoofdrol tijdens de meest recente versie (oktober 2023) van The Bachelorette

In het verleden stond Villa de la Vita zelfs eventjes op Airbnb. De kosten voor een nachtje in dit iconische, tweehonderd jaar oude landhuis? $30.000 per nacht.

Helaas is de markante villa niet meer te huur, maar we hebben een alternatief voor je. In de directe omgeving vind je namelijk een alternatief: Malibu Rock Oaks Estate. Kost je slechts $17.643 per nacht, maar dan slaap je ook wel op een plaats die sprekend op Villa de la Vina lijkt. Bovendien ligt ‘ie in de buurt.

Adressen

Wil je Villa de la Vina zien? Stel je GPS in op 2351 Kanan Road in Agoura Hills, Californië.

Een nachtje slapen in het soortgelijke Malibu Rocky Oaks Estate? Ga dan naar 340 Kanan Road in Malibu, Californië. Dezelfde straat, dus.

Grand Palladium Lady Hamilton Resort & Spa in Montego Bay, Jamaica

Toegegeven: dit resort ligt niet in de Verenigde Staten zelf. Het is desondanks wél de locatie waar het laatste seizoen van de Amerikaanse versie van Married At First Sight zich afspeelde. En dat is ook wat waard.

Plannen om naar Jamaica te gaan? En ben je een groot fan van MAFS? Overweeg dan deze accommodatie. 

Kleine waarschuwing: als je daadwerkelijk zo’n kamer wil als waar de stellen in Married At First Sight verbleven, moet je daar $4.750 per nacht voor neerleggen. Dan loop je ook wel direct vanuit je kamer de Caribische Zee in.

Adres

Het Grand Palladium Lady Hamilton Resort & Spa ligt langs de A1 in het plaatsje Lucea.

Andaz Maui’s Kihei Resort | Temptation Island Amerika

Andaz Maui’s Kihei Resort werd gebruikt als setting voor Temptation Island. De Amerikaanse versie, om precies te zijn. De versie uit 2019, om nóg preciezer te zijn. Dat seizoen speelde zich overigens in z’n geheel op het Hawaiiaanse eiland Maui af.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld Villa de la Vita kun je Andaz Maui’s Kihei Resort nog wél boeken. De accommodatie verhuurt onder meer de luxe driekamervilla’s die je van Temptation Island kent.

Het verbaast je inmiddels waarschijnlijk niet meer, maar als je die villa’s wil, betaal je wederom een astronomisch bedrag: $3.856 per kamer per nacht. 

Een kleine troost: je kunt ook kamers voor een volledige week boeken. Dan krijg je een kleine korting: $21.316 per zeven dagen.

Adres | Temptation Island Amerika

Je vindt het Andaz Maui’s Kihei Resort op 3550 Wailea Alanui Drive in Wailea, Hawaii.

Dit artikel wordt je aangeboden door ExpressVPN.