Canada Only

Terugkeer Star Wars-weekenden in Hollywood Studios

Disney's Hollywood Studios
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

De populaire Star Wars-weekenden keren in mei en juni terug naar het Walt Disney World Resort. Hollywood Studios heeft de dagen reeds aangekondigd, hoewel specifieke data nog moeten worden aangekondigd.

Ieder jaar bundelt Disney World haar krachten met de makers van Star Wars tijdens de Star Wars Weekends in Hollywood Studios. Gasten ervaren overdag onder meer één van ‘s werelds grootste ruimteparades ter wereld, terwijl ‘s avonds de Hyperspace Hoopla plaatsvindt – een evenement geheel in het thema van de populaire filmreeks.

Een ander onderdeel van de Star Wars Weekends is de Jedi Training Academy – een interactieve ervaring waarbij jonge bezoekers de strijd aan gaan met onder andere Darth Vader. Ten slotte verkoopt Disney tijdens deze dagen artikelen die enkel op dat moment te koop zijn.

Toegang tot de Star Wars-attracties zit inbegrepen bij de entreeprijs. Specifieke data worden t.z.t. aangekondigd.

Disney’s Hollywood Studios

Disney’s Hollywood Studios biedt bezoekers inzicht in de productie van films en animaties. Het park is gesitueerd in een setting van brede straten en filmdecors. Daar bevinden zich vele shows en attracties.