Canada Only

Tof: Disney World krijgt DRIE nieuwe avondshows!

Epcot - WDW News
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Goed nieuws voor Orlando-reizigers. Florida’s Disney World heeft het een en ander bekend gemaakt over de vernieuwingen die de parken gaan doorvoeren.

Twee daarvan gaan naar het tweede pretpark van Disney World: Epcot. En dat is nodig ook. Het park maakte namelijk onlangs ook bekend te gaan stoppen met de huidige vuurwerkshow IllumiNations. Maar er komt iets heel gaafs voor in de plaats…

De show start in 2020 en staat in het teken van Disney-muziek. Daar horen natuurlijk ook fonteinen, lichten, pyro-technieken en lasers bij.

Maar vóór deze nieuwe show debuteert, krijgen fans van Disney een tijdelijke avondshow voor de kiezen. Deze show heet Epcot Forever en debuteert in het najaar van 2019. Wat dit precies inhoudt, weten we nog niet. Epcot zelf belooft in ieder geval ‘een episch spektakel vol vuurwerk, muziek, belichting, lasers en vliegers met speciale effecten’. We zijn benieuwd!

Epcot - WDW News
Foto: WDW News

Disney’s Hollywood Studios

De derde nieuwe avondshow? Die gaat naar Disney’s Hollywood Studios. Hier vind je vanaf mei 2019 een fantasierijke nieuwe voorstelling rondom niemand minder dan Mickey Mouse. Wonderful World Of Animation, zoals de show heet, debuteert als onderdeel van de dertigste verjaardag van het park. Het wordt volgens Disney ‘een magische reis langs meer dan negentig jaar aan Disney-animatie’.

Plannen om naar Disney World te gaan? Laat je hier inspireren!