Afrika OnlyCanada Only

Zoek

Tof: De film Up krijgt een eigen show in Disney World

UP! A Great Bird Adventure - Disney•Pixar via Walt Disney World Resort
Picture of Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Ook zo’n fan van Pixar-film Up? Dan moet je komende zomer in Orlando zijn. Het park Disney’s Animal Kingdom opent namelijk een nieuwe voorstelling compleet in het teken van Russell en zijn harige vriend Dug. De show – UP! A Great Bird Adventure – is vanaf 22 april te zien.

In de show staan de Senior Wilderness Explorer Russell en zijn hond Dug centraal, terwijl ze de wereld afreizen op zoek naar nieuwe vogelsoorten. UP! A Great Bird Adventure wordt zodoende een soort combi tussen een animatie- en een vogelshow.

De voorstelling vervangt daarmee een eerdere attractie – Flights Of Wonder. Die show werd op 31 januari 2017 voor het laatst gehouden.

Meer nieuwe attracties

Het is overigens niet de enige vernieuwing die Disney’s Animal Kingdom in de komende maanden doorvoert. In het weekend van Memorial Day (27 mei 2018) gaat namelijk het DinoTastic in première. Dit dinofeest draait om Donald Duck die ontdekt dat zijn voorouders eigenlijk dinosaurussen waren.

Disney heeft daarnaast laten weten dat er tijdens DinoTastic figuren lopen die je normaal niet zo snel tegenkomt in de parken. Hieronder vallen onder meer Scrooge McDuck en Launchpad McQuack.

Naar Orlando? Kijk dan hier voor goedkope vliegtickets naar de pretparkenhoofdstad. Hotels in de omgeving van Disney World vind je hier. Een huurauto boeken kan hier.

Liever een complete reis boeken? Dat kan natuurlijk ook.

UP! A Great Bird Adventure - Disney•Pixar via Walt Disney World Resort
Foto: Disney•Pixar via Walt Disney World Resort