Afrika OnlyCanada Only

Zoek

Top Ten Thursdays – De tien grootste Misslukkingen

Picture of Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Het leven van een Miss gaat niet over rozen. Je moet blijven staan op hakken van acht meter, kleding dragen waarmee je een wolkenkrabber kunt voorzien van gordijnen en vragen beantwoorden waar je de ballen verstand van hebt. Mja, dat gaat wel eens mis. Zie hier de tien meest foute momenten uit de nobele geschiedenis van de Amerikaanse Miss-verkiezing.

door Boy Tijbosch10. De weeldige Miss Alaska

Alaska is de dunst bevolkte staat van Amerika. We wijten het gegeven dat deze vrouw de titel Miss Badpak (of wat ’t ook is) niet echt verdient daar maar aan. Oh, wie het is? Sarah Palin! Uw favoriete kandidaat voor vice-president!

9. Miss Voorbereiding

Een kind kan niet vroeg genoeg leren. En als de moeder reeds een carriere als Miss voor haar kroost gepland had staan, wat is er dan op tegen om bij een achtjarige botox te gebruiken? Precies, niks. Nog iets in de lippen, please.

8. Uitglijder!

Crystal Stewart maakte een knaller van haar opwachting tijdens de Miss World-verkiezing. Een doffe knaller, welteverstaan. Gewoon de schoenen de schuld geven. Het waren de schoenen.

7. Up & Down

Vallen tijdens het vertegenwoordigen van je land. Misschien normaal tijdens voetbal, maar Amerikanen kunnen er tijdens Miss-verkiezingen ook wat van. Respect voor de snelheid waarmee deze Amerikaanse weer opstaat, dat dan weer wel.

6. Affirmative hoe?

‘n Begrip niet kennen is één ding. Doen alsof je wél kennis van zaken hebt, daar prikt men snel doorheen. Zoals bij Miss Minnesota. Het woord ‘onhandig’ lijkt op z’n plaats.

5. Bovenal conservatief

Perez Hilton is homo. Dat is geen belediging of wat dan ook, dat is de populaire blogger gewoon. Dus als hij Miss California een vraag stelt over het controversiële onderwerp ‘gay marriage’ is het misschien beter om – in de trant van een wedstrijd –  een wenselijk antwoord te geven. Daar dacht Cali anders over. A right between a man and a woman!

4. Girl Power

Vrouwen moeten positiviteit uitstralen! Zoals je dat in films altijd ziet! Zoals Julia Roberts! Zoals Julia Roberts in Pretty Woman! Wat de rol van Roberts in deze film was? Prostituee. Niet handig, Miss USA.

3. Miss Iowa en de legalisatie van marihuana

’t Zou een titel kunnen zijn voor een boek. Helaas, deze uitglijder van Miss Iowa is keiharde non-fictie. Wiet is louter, enkel én alleen voor recreational use. En voor niets anders!

2. De kunst van het niets zeggen

‘Een vijfde van de Amerikanen weet niet waar hun land ligt op een wereldkaart. Hoe komt dit?’. Simpele vraag, in principe. Het antwoord?  Dat zit wat moeilijker in elkaar. Let op hoe Miss South Carolina hier absoluut niets zegt.

1. Misslukking #1

De blunder van Miss South Carolina was hard onderweg het slechtste antwoord óóit te worden tijdens Miss-verkiezingen. Wás. Totdat Miss Utah ten tonele verscheen met dit intelligente antwoord. Geen speld tussen te krijgen

Wat vind jij van Miss-verkiezingen? Laat het ons hieronder weten óf reageer via Facebook of Twitter!