Canada Only

Tuesday Tunes – de zomerhits van 1998

Vlag
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Aankomende weken bespreekt Amerika Only de grootste Amerikaanse zomerhits uit verschillende jaren in de rubriek Tuesday Tunes. Vandaag: de vijf beste platen uit de zomer van 1998.

Brandy & Monica – The Boy Is Mine

The Boy Is Mine werd geproduceerd als een soort antwoord op het duet van Paul McCarty en Michael Jackson, The Girl Is Mine, uit 1982. Beter laat dan nooit, want het nummer werd een gigantische hit. Zowel in Nederland als in de Verenigde Staten.

Next – Too Close

Too Close bleek een van de meest gedraaide platen op de radio gedurende de zomer van 1998. En dat met een sample van een kerstnummer. Toch knap.

Sarah McLachlan – Adia

Da’s nog eens iets anders dan Summer Jam. Met het emotionele Adia presteerde de Canadese McLachlan het om hartje zomer een plek in de de top vijf van de Billboards te veroeren.

Shania Twain – You’re Still The One

Over rustieke nummes gesproken. You’re Still The One is Twain’s meest herkenbare nummer en leverde haar bovendien twee Grammy’s op.

Usher – My Way

She likes it my way. Toen nog gekleed in een pak dat van een circusdirecteur had kunnen zijn scoorde Usher wéér een hit. Wéér, omdat You Make Me Wanna en Nice & Slow het daarvoor ook al allerzins aardig deden.

Volg ons op Facebook of Twitter voor méér informatie!