Canada Only

Deze unieke hamburgertent in Florida brengt je terug naar de 1920’s

Cheeseburger - Unsplash
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Maak kennis met Goody Goody Burgers in Tampa, Florida. Een classic voor met name cheeseburgers – en dat is het al sinds de jaren twintig van de vorige eeuw.

Goody Goody Burgers opende haar deuren in 1925. Het is daarmee een van de oudste restaurants in Tampa. Maar dat niet alleen. Het is óók je go-to voor misschien wel de beste cheeseburgers van The Sunshine State.

[themify_layout_part id=34024]

Wat zijn de beste menu-items?

Het gaat dan met name om de hamburger genaamd Pox. Dit is een originele Goody Goody Burger met augurken, uien en een speciale saus waarvan het recept al jarenlang geheim is.

Goody Goody staat desondanks niet allee maar bekend om haar hamburgers. De Fried Grouper Sandwiches en de verschillende soorten hotdogs zijn andere publiekstrekkers in dit bijzondere restaurant.

De zaak maakt daarnaast haar eigen taarten.

[themify_layout_part id=33973]

Is dit het originele restaurant uit 1925?

Het restaurant van nu staat nog altijd op dezelfde plaats als het origineel, maar het is tussentijds wel vernieuwd. Goody Goody Burgers is namelijk een decennium lang dicht geweest. Het heropende in 2014 en had toen weinig tijd nodig om wéér uit te groeien tot een icoon in Tampa en omstreken.

[themify_layout_part id=37739]

Waar vind ik Goody Goody Burgers?

Lekkere trek gekregen? Goody Goody Burgers is een leuke stop voor iedereen die naar Tampa gaat, maar ook voor reizigers die bijvoorbeeld vanuit Orlando op weg zijn naar St. Pete Beach.

Zien – of hier eten? Het adres is 1601 W Swann Avenue in Tampa, Florida.

Handig alternatief: Goody Goody Burgers heeft ook een filiaal op de luchthaven van Tampa.

Bron: Only In Your State

[themify_layout_part id=34047]