Canada Only

Universal Orlando is vanaf vandaag volledig in kerstsfeer

Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

door Ben Zwaan


De concurrenten van Disney World en SeaWorld begonnen er een aantal weken geleden al mee, maar traditiegetrouw begint de kerstpret bij de parken van Universal Orlando iets later. Universal Studios en Islands of Adventure beschikken nu ook over de nodige aankleding. True, het aanbod is iets magerder dan bij andere parken uit Orlando, maar dat maakt het niet minder gezellig. Dit valt er te beleven!


Foto: Universal Orlando Resort

UNIVERSAL STUDIOS

De Macy's Holiday Parade

Een kleinere versie van de beroemde Macy's-parade in New York. Karakters, muziekkorpsen en natuurlijk Santa himself paraderen door de straten van de studio's. Ben je in Orlando? Zorg dan dat je tussen 5 december en 2 januari om vijf uur 's middags paraat staat.

De Mannheim Steamroller

Deze band heeft in de USA de meest verkochte holiday-hits op zijn naam staan. Ze treden op in Universal Studios. Op 5, 6, 12, 13, 19 en 20 staat er nabij de ingang een podium voor hen klaar.

A Barney Holiday

De kindershow van de paarsgroene dinosaurus Barney staat vanaf december in het teken van kerst. Bijzonder: er valt sneeuw in het theater.

Blues Brothers Holiday Show

De Blues Brothers voeren normaal gesproken een reguliere straatshow op, maar in december is deze voorstelling omgedoopt tot kerstvoorstelling. En ook hier valt de nodige sneeuw.


Foto: Universal Orlando Resort

UNIVERSAL ISLANDS OF ADVENTURE

Seuss Landing

Het gebied Seuss Landing is dé place-to-be tijdens de kerstdagen. Dit parkdeel is omgetoverd tot een fantasievolle kerstomgeving, inclusief meet-and-greets met alle figuren uit de verhalen van Dr. Seuss.

De Grinchmas-musical

De musical Grinchmas Who-liday Spectacular wordt vanaf 5 december tot en met 2 januari dagelijks opgevoerd. Voor de Nederlanders is de show misschien niet heel bekend, maar het is leuk om te zien hoe de Amerikanen alle liedjes uit hun hoofd kennen. De voorstellingen worden dagelijks meermaals gehouden.