Afrika OnlyCanada Only

Zoek

UPDATE: The Walking Dead krijgt pretparkattractie in Universal Studios, Los Angeles

Picture of Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

door Boy Tijbosch

Fan van de zombiesoap The Walking Dead? Dan moet je deze zomer in Californië zijn. Het themapark Universal Studios Hollywood krijgt een attractie die compleet in het teken staat van de populaire tv-serie.

Het fenomeen zombies in Universal Studios is niet helemaal nieuw. Rondom Halloween konden gasten al terecht in een doolhof vol lopende lijken en ander gespuis. Die attractie bleek zó populair te zijn dat de Studios besloten hebben er een year-round-attractie van te maken. De doolhof is nu 365 dagen per jaar te bezoeken.

Wél gaat het om een uitgebreide versie die volgens de makers nóg intenser is dan de Halloween-variant. De Amerikanen zelf omschrijven het als een 'stomach-churning walk-through experience', inclusief baanbrekende make-up-effecten, animatronics en méér.

UPDATE

Ook dit jaar zijn de walkers weer aanwezig tijdens de Halloween Horror Nights in Orlando's Universal Studios. Dit maakte het populaire themapark deze week bekend. The Walking Dead voegt zich bij de in totaal negen spookhuizen die in het teken staan van klassiekers als Texas Chainsaw Massacre en The Exorcist. De Halloween Nights van Universal beginnen in september.


Foto: Universal Orlando Resort