Afrika OnlyCanada Only

Zoek

Pak een tissue, want Disney’s nieuwste avondshow is een tranentrekker! 

© 2023 Disney.
Picture of Michelle de Vos

Michelle de Vos

Pink jij ook weleens een traantje weg bij een film of show? Let dan op, want sinds 5 december heeft The Walt Disney World Resort een nieuwe voorstelling in het park EPCOT: Luminous The Symphony of Us. En zet je schrap, want deze nachtelijke show is een achtbaan van emoties. Zeker een tip voor je vakantie naar Disney World!

De show werd aangekondigd op Destination D23, een jaarlijks event waar allerlei nieuwe en opwindende informatie over de toekomst van Disney-parken wordt aangekondigd. Dit jaar stond het in het teken van Disney’s honderdjarige bestaan in de parken en resorts.

Lees ook: Disney World, Florida heeft gróótse veranderingen op de planning

vakantie naar disney world
© 2023 Disney

Wat is Luminous The Symphony of Us? | Vakantie naar Disney World

Luminous The Symphony of Us is een nachtelijk lichtshow in EPCOT in Florida. De hemel boven de World Showcase Lagoon, in het midden van het park, wordt dan spectaculair verlicht.

De show debuteerde op 5 december 2023 ter herdenking van de 122e verjaardag van Walt Disney en de 100e verjaardag van The Walt Disney Company. De opening van de show ging samen met de onthulling van de World Celebration Gardens en het nieuwe standbeeld van Walt the Dreamer in hetzelfde park.

Vliegtickets Plannen om naar Orlando te gaan? Kijk hier wat de prijzen voor vliegtickets zijn. Het kan daarbij voordeliger zijn om naar Tampa of zelfs Miami te vliegen.

vakantie naar disney world
© 2023 Disney

Wat houdt de show precies in?

Luminous The Symphony of Us is een spectaculaire muzikale ervaring met vuurwerk, lasers en fonteinen. Het is een lichtshow met een beladen boodschap en de perfecte afsluiting van een gedenkwaardige dag bij EPCOT.

Volgens Disney kunnen kijkers genieten van een dramatische show die is ontworpen om ons allemaal samen te brengen. Nieuwe muziek, samen met selecties uit bestaande Disney-liedjes, komen samen om ons eraan te herinneren dat we meer op elkaar lijken dan dat we verschillend zijn.

Het is niet gek dat de show zicht vestigt in het park EPCOT. Dit park houdt zich namelijk altijd al bezig met het samenbrengen van mensen. Het thema van het park richt zich dan ook op menselijke prestaties (waaronder cultuur en technologie) en een hoopvolle toekomst.

Kortingscode Auto in Florida nodig? Huur hier een auto en gebruik de exclusieve kortingscode ‘AlamoOnly5’ voor 5% korting.

vakantie naar disney world
© 2023 Disney

Wanneer kan ik de show bezoeken? | Vakantie naar Disney World

Luminous The Symphony of Us vindt op dit moment (december 2023) elke avond om 21:30 plaats, omdat het park (EPCOT) in deze periode tot later open is. Vanaf 1 januari 2024 verandert de tijd van de show naar 21:00 ’s avonds.

Kaartjes kopen Tickets voor Disney World kun je eigenlijk maar op één juiste plek kopen: de officiële website. Kaartjes voor andere activiteiten in Orlando en hotels op het Disney-terrein kun je wél via ons reserveren.