Canada Only

Vanaf dit terras in Orlando heb je een geweldig (en gratis) uitzicht over Disney World

Grand Destino Tower - Stephen Diaz via WDW News-min
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

[themify_layout_part id=”30560″]

De Gran Destino Tower hoort bij het Disney’s Coronado Springs Resort, maar is ook voor niet-gasten toegankelijk.

En nee – zo lang staat ‘ie er nog niet. De vijftien verdiepingen tellende Gran Destino Tower werd in juli 2019 afgerond, als onderdeel van Disney’s Coronado Springs Resort. Daarmee werd dat hotel direct uitgebreid met 545 kamers, een nieuw restaurant én dus een uitkijkpunt.

Wat je vanaf de Grand Destino Tower ziet? Disney-parken als Disney’s Hollywood Studios en Disney’s Animal Kingdom, om maar wat te noemen. Of de enorme glijbaan Summit Plummet van het waterpark Disney’s Blizzard Beach. En je komt er ook achter hóe bebost de omgeving van Orlando, Florida eigenlijk is.

[themify_layout_part id=”30361″]

Restaurant

Wat je vanaf het uitkijkpunt net niet ziet, is het Cinderella’s Castle van Magic Kingdom. Het kasteel ligt aan de andere kant van Disney World en is daardoor alleen te zien vanuit het eerder genoemde restaurant dat ook bovenin de Grand Destino Tower ligt. Deze eetgelegenheid heet Toledo: een schitterend rooftop-restaurant met onder meer tapas, steaks en seafood op het menu.

[themify_layout_part id=”30475″]

Hoe kom ik er?

De Gran Destino Tower en het bijbehorende Disney’s Coronado Springs Resort liggen langs de West Buena Vista Drive in Disney World. Ook niet-gasten van het resort zijn er welkom. Vermeld bij de ingang dat je voor de toren komt en je krijgt een aantal uur de tijd om deze kosteloos te verkennen – inclusief view from the top.

Grand Destino Tower - Stephen Diaz via WDW News-min
Foto: Stephen Diaz via WDW News

[themify_layout_part id=”30801″]